- Profesionální komunikace
- Rychlost odeslání
- Ochota zkontrolovat kompatibilitu náhradních dílů
Dobrý den, děkuji Vám za recenzi.
Vše v pořádku, spokojenost a rychlost
Dobrý den, děkuji Vám za recenzi.
- Popis produktu: Popis produktu byl detailní a srozumitelný. Díky tomu jsem přesně věděl, co kupuji, a neměl jsem žádné pochybnosti.
- Zákaznická podpora: Zákaznická podpora byla velmi ochotná a vstřícná. Na mé dotazy odpovídali rychle a srozumitelně.
- Komunikace: Komunikace s obchodem byla bezproblémová. O průběhu objednávky jsem byl pravidelně informován.
- Cena produktu: Cena produktu byla velmi příznivá, a to i v porovnání s konkurencí.
- Kvalita produktu: Počítač, který jsem obdržel, byl v perfektním stavu a plně funkční.
- Nic mě nenapadá.
⭐⭐⭐⭐⭐ Naprostá spokojenost
S nákupem v tomto e-shopu jsem byl nadmíru spokojen. Vše proběhlo bez problémů a já mohu tento obchod vřele doporučit všem, kteří hledají kvalitní repasovaný počítač za rozumnou cenu.
Tip: Nebojte se zeptat na cokoliv, co vás zajímá. Zákaznická podpora vám ráda poradí a pomůže s výběrem.
Doufám, že vám tato recenze pomůže.Reakce obchodu REPC.cz
- Vše v pořádku
Reakce obchodu REPC.cz
Děkujeme za objednávku a recenzi :)
- Skvělý individuální přístup. Z obchodu mi sami zavolali, zda jsem neudělal při nákupu chybu když jsem si nevšiml francouzské klávesnice na notebooku. A ono vskutku. Problém záhy vyřešen. Tím mi ušetřili mnoho starostí i času. Díky!
Dobrý den pane Beneši,
děkujeme za kladnou recenzi, rád jsem Vám pomohl. Ať vybraný kousek slouží k plné spokojenosti!
Přeji vám hezké a úspěšné dny.
Mánek Jaroslav -
- Skvělá a rychlá komunikace
- Nadstandardní služby zákazníkům nejen při prodeji, ale i nadále
- Rychlost odeslání
- žádná doposud
Reakce obchodu REPC.cz
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Co fy Repc slíbila, to dodržela.
Reakce obchodu REPC.cz
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
- Milá komunikace
Vše bez potíží, doporučuji.
Reakce obchodu REPC.cz
Děkujeme za fajn recenzi :)
- vstřícný přístup a ochota poradit při výběru
- veliký výběr
- komunikace
- Dobrý výběr
- Kvalita
- Komunikace
Výborný obchod s repasovanymi PC a notebooky. Rychlé jednání i dobrá cena. Doporučuji!
Reakce obchodu REPC.cz
Děkujeme za nákup a kladnou recenzi! :)