• V obchodě je vcelku velký výběr,ale objednané sandály byly na obrázku jiné... Zboží jsem vracela, bylo dost úzké.
    • Docela vysoká cena za obuv.

• dodáno zboží jiné velikosti než bylo objednáno

nejsem spokojen

Reakce obchodu Rejnokobuv

Dobrý den, velice nás chyba mrzí. Obraťte se prosím na e-mail [email protected] a domluvíme se na bezplatném vyzvednutí obuvi popř. její výměně. V objednávce máte uvedenou obuv ve velikosti 40 ihned tedy na prodejně, která obuv odesílala prověříme skladové zásoby. Děkuji

Boty dorazily s viditelnou vadou na špičce. Domnívám se, že jde o kalkul prodejce, že boty koupené přes internet nebude chtít zákazník složitě vracet potou zpět.

Reakce obchodu Rejnokobuv

Dobrý den,za pochybení pesonálu se omlouvám.
    Obuv nebyla zaslána s cílem Váš poškodit.Svoz nabízíme zdarma,aby zboží,které nevyhovuje, bylo možné bez problémů vrátit.

Zboží vracím, boty mi byly zaslány s očividnou vadou - zabarvení jedné boty. O výměnu zájem nemám. Měla jsem pocit, že to byl takový pokus prodat i kazové... každý si toho zabarvení musí všimnout, takže boty by neměly být dále prodávány.

Reakce obchodu Rejnokobuv

děkujeme za objednávku a Vaši reakci.
    Za vadnou dodávku se velmi omlouvám.Ślo o nepozornost ze strany personálu bez úmyslu Vás poškodit. Doufáme,že bezplatné vrácení zboží již proběhlo v pořádku.
    za firmu Rejnok
    Nováková M.

• rychlá dodací doba, do druhého dne
    • boty dorazily evidentně již jednou rozbalené, cedulka byla ustrižená a byly i velmi drobně poškrábané

čekala bych, že pokud je zboží již jednou rozbalené/vyzkoušené a obchod ho posílá dál, zákazníka na to upozorní; nemile mě to překvapilo; boty si nechám, nicméně od nákupu bot na internetu obecně mě to napříště odradilo

Reakce obchodu Rejnokobuv

Dobrý den,omlouvám se za zaslání zboží,které nebylo kvalitativně v pořádku.Pokud je obuv poškozena, neváhejte využít bezplatného zpětného svozu.Záležitost bude s personálem ihned projednána.
    s pozdravem Nováková M.

• Závada:na pravé pantofli v oblasti paty je zřetelné shrnutí vrchní kůže, které by tlačilo do paty.11.8.14 jsem zboží vracela na výměnu.Nekvalitní práce osoby,která zboží balila.Žádám vrácení 64,-Kč poštovného.

• Rychlost
    • Náhodně
    • Nemožnost vyzkoušení si zboží

Resumé:
    koupené pantofle vypadají na obrázku dobře, jak tvarem, tak barvou.
    Ovšem výrobní chybou je, že zavnitř, kde se noha nártem tře o látku, je z nepochopitelných důvodů ostře drsná vložka jak struhadlo, což způsobuje odření pokožky na nártu. Musel jsem si to sám podlepit jinou tkaninou.
    Proto tento model nedoporučuji!

• Drahý

• katastrofální dopravce

Zboží, které si objednáte Vám PPL nedoveze.

• Alespoň okrajově nabízíte obuv v šíři H a velikosti 42.
    • Neaktuálnost v katologu zboží. Prezentujete zboží, které je již delší čas vyprodané. Zvláště u velikostí 42, 43 v šíři H docela podstatná skutečnost - poměrně malý výběr. Zvlášť když zákazník na nákup spěchá.

Jako jeden z mála prodejců nabízí obuv (alespoň) okrajově v šíři H a ve velikosti 42,43. Byla jsem zklamaná, protože byly nabízeny lodičky, které už nebyly skladem. Spěchala jsem na nákup a myslela jsem si, že se můžu spolehnou na to co je nabízeno aktuálně v katalogu. Nestalo se tak. Teď budu nákup brát jako sázku - mají - nemají,dodají - nedodají. Neni spolehnutí.

Reakce obchodu Rejnokobuv

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste s námi nebyla spokojená. Bohužel se stav skladů na našich www neaktualizuje ihned, není to technicky možné, vzhledem k velkému počtu zboží. Ve chvíli aktualizace by nebyly stránky funkční. Takže aktualizace prodejů probíhá cca každých 5 hodin. Snažíme se nabídku zboží stále rozšiřovat. A v podstatě každý den naskladňujeme nové zboží. Budeme rádi pokud si u nás opět nějáké zboží vyberete. A ještě jednou se moc omlouváme.

Objednala jsem dětskou obuv, přišel mi omluvný mail, že zboží není k dispozici. Respektuji a nakoupila jsem jinde.

• žiadne
    • tovar, ktorý som prvýkrát objednala ani nebol, nedostala mesiac odpoveď na môj dotaz, druhýkrát som dostala balík, nebola priložená žiadna faktúra, nemala som možnosť jeden pár vrátiť, bol mi malý, teraz hľadám možnosť predať to, ale ani neviem koľko to stálo.

ako internetový veľmi slabý, aj keď tovar majú super.

Vážený zákazníku
    na Váš písemný dotaz jsme Vám sdělili,že obuv je skladem pouze ve velikostech ,které jsou viditelné v detailu zboží.Váš požadavek byl na velikost,která nebyla nabízena v internetovém obchodě.
    Odpověď na Váš dotaz jsme zaslali ještě týž den po jejím obdržení na Váš uvedený email. Jestliže jste zprávu neobdržela není vina na naší straně.
    V odeslaném balíku jsme Vám přiložili účtenku ,která je platným daňovým dokladem - faktury zasíláme na požádání zákazníka při větších objemech objednávky.
    Vrátila jste použitou obuv ,kterou jste zřejmě vyzkoušela i venku na chodníku . V našich obchodních podmínkách je uvedeno ,že zákazník je povinen vrátit obuv v původním stavu nepoužitou ,což jste tímto nedodržela. Obuv Vám byla vrácena zpět na Vaši adresu .
    Cena obuvi máte uvedenou na Vašem kupním dokladu a na kopii objednávky ,kterou jste obdržela při potvrzení objednávky.

S přáním pěkného dne

Rejnok obuv