Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

• skvělé ceny, rychlé dodání, určitě využiji znovu
  • 100 %

Zatím vse ok ,telefon dle popisu ,cena taky dobrá, rychlost dodání.

• 90 %

• Stav odpovídal vždy popisu
    • Aby člověk získal slevu 400 kc z nadsazené prodejní ceny musí vždy založit nový účet

Váš obchod je skvělý, jenom některé ceny jsou vyšší než u jiných konkurenčních prodejců, kteří také prodávají repasované zboží se zárukou. Myslím si, že srovnat ceny a nabídnout třeba automaticky slevu 400 Kč a dopravu zdarma nad 2 000 Kč by zvedlo váš prodej.

• 100 %

• super cena, rychlá dodávka
  • 100 %

• Rychlejší než Český web, kvalita, příjemné překvapení co došlo za super stav!!!
    • Rychlost
    • Nevim

Spolehlivý, rychlý, kvalitní výrobek

• 100 %

Prvotní obavy rozptýlilo rychlé dodání a kvalita výrobku z druhé ruky.

• Rychlost, zboží odpovídá popisu

S obchodem velká spokojenost. Telefon přišel rychle a kvalitně zabalený. Odpovídá popisu. Obchod vřele doporučuji. Určitě využiji znovu

• 100 %

• Poměr cena/kvalita je dle mně asi nejlepší na trhu.

Celkově doporučuji objednat v pondělí, do pátku zboží máte doma. Stalo se mi s objednávkou v úterý že zboží dorazilo až v pomdělí. Nicméně, počkat se vyplatí. Já jsem zde koupil už 5ks iPhone pro každého člena v domácnosti, takže SPOKOJENOST!!!

• 100 %

Jednoznačné doporučení, i když to nepřišlo z česka, bylo to rychlejší než místní eshopy.

• 100 %

Vče proběhlo v pořádku telefon vypadá tak jak byl popsán

• 80 %

Poprvé jsem si kupovala repasovaný telefon, rychlost dodání byla skvělá, komunikace s obchodem taktéž. Telefon fungoval skvěle až do prvního hovoru. Zjistila jsem, že nefunguje hovorové sluchátko. Využila jsem tedy vrácení zboží - na stránkách vše jednoduché, vyplnění formuláře, telefon jsem zabalila a přes návratový štítek poslala zpět. Během pár dní jsem měla peníze zpět na účtu. Takže i když jsem dostala ne plně funkční telefon, tak vrácení zboží i peněz bylo naprosto v pořádku.

• Skvělá kvalita
    • Vyberete si
    • Záruka
    • Rychlost doručení
    • Žádná není

Pozitivní zkušenost, již několikátý nákup a vždy perfektní servis. Ať už výběrem, doručením tak i servisem po prodejním. Nemohu říct křivého slova. Lepší a kvalitnější zboží než v kamenných bazarech.

• 100 %

S nákupem repasovaného počítače jsem naprosto spokojená. Zakoupila jsem zařízení ve stavu „dobrý“, ale skutečný stav předčil všechna moje očekávání. Počítač je ve výborné kondici, krásně zachovalý a vypadá mnohem lépe, než jsem očekávala.

Systém funguje bezchybně, vše je rychlé a plynulé. Počítač byl perfektně připravený k používání, vyčištěný a bez zbytečných souborů. Velmi mile mě překvapily i funkce, se kterými jsem vůbec nepočítala, například dotykový displej.

Velkou pochvalu si zaslouží také rychlost dodání. Vzhledem ke vzdálenosti, kterou zásilka cestovala, bylo doručení až obdivuhodně rychlé. Počítač navíc dorazil dokonale zabalený, takže byl během přepravy maximálně chráněn.

Za mě jednoznačně 10 z 10. Skvělá cena, výborný stav zařízení a profesionální přístup. Firmu mohu s čistým svědomím doporučit.

• 100 %

• Velmi rychle doručení, tablet je jako nový.
  • 100 %

• komunikace, vše proběhlo v pohodě.
    • Ne vše se vyplatí.
  • 100 %

• Fantasticka cena za zehlicku Dyson. Kvalita naprosto perfektni - ani naznak poskozeni. Jsem naprosto spokojeny!
  • 100 %

mobil vypadá jako kdybych ho koupil novej

Za mě vše super a díky

• 100 %

Všechno proběhlo než problémů. Použitý telefon prakticky ve stavu nového, i přesto ze byl prodáván se známky používání. Super rychlost dodání ze zahraničí. Cenově jsem nic lepšího nenašel. Doporučuji.