Kvalitní mikiny i trička, syn je vždy spokojen. Rychlé doručení

• rychlost
    • ochota
    • produkty super

• Zboží jsme reklamovali (chyba z výroby), ihned nám poslali jiné tričko. Za mě velmi dobrý odchod. Výborná komunikace rychlé řešení. Spokojenost, děkuji a doporučuji Magda

nakoupili jsme poněkolikáté, vždy spokojení. Kvalitní materiály, velikosti souhlasí s tabulkou.

Termín objednávky byl dodržen a tričko dorazilo

• Výborná komunikace telefonicky i emailem
    • Odeslání zboží ve slíbeném terminu

objednávka byla k dispozici k vyzvednutí na prodejně až cca 10 dnů po původně avizovaném termínu

Rychle dodani, kvalitní oděv

• Vše v naprostém pořádku !

vše Ok!

První nákup vše v pořádku

Vše ok

• Vybráno, objednáno, zasláno, převzato a to vše během několika dnů ...

• rychlé jednání, do jednoho dne dodáno - skvělá zkušenost, mohu jen doporučit

vše bylo perfektní, jednoduše super

• Velmi rychlé dodání

• Rychlé dodání
    • Kvalitní výrobky (materiál)

Jsem spokojen, určitě nenakupuji naposled. :)

• Otresna kvalita zbozi

Koupili jsme na tomto e shopu penal SirYakari. Bud to sijou deti nebo nekdo, kdo se to teprve uci. Prijde mi to jako nejakej levnej preprodej z Ciny. Vevnitr se zacal po jednom dni parat. Snad vydrzi aspon jeden skolni rok.

Reakce obchodu Real Geek

Vážený zákazníku,

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že penál nesplnil vaše očekávání. Kvalita našich produktů je pro nás velmi důležitá, a proto nás mrzí, že došlo k takovému problému.

Rádi bychom situaci vyřešili a zjistili, kde se stala chyba. Prosíme vás, abyste se obrátili na naši zákaznickou podporu, kde jsme vám každý všední den k dispozici. Společně najdeme vhodné řešení, ať už výměnou zboží nebo jiným způsobem, abychom zajistili vaši spokojenost.

Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme, že jste nás na tento problém upozornili.

Velmi rychlé doručení, kvalitní produkty.

Zboží mi bylo bleskurychle(druhý den) doručeno. Syn se nemohl dočkat, takže radost byla veliká.

• Rychlé osobní jednání.

Velice chválím Danu Kučerovou. Za ochotu a pomoc při objednávce.
    Za pozornost naší objednávce.