taška nic moc,nedrží tvar,odfláknuté prošití uší,nedoporučuji
Tričko dorazilo v termínu ale bohužel má na zádech malou dírku. jsem nespokojen.... Červeňák
Dobrý den pane Červeňák,
to se bohužel může stát vždy a všude. Poprosím Vás, vyfoťte tričko v celku a detail dirky. Pošlete nám fotografie na [email protected]. Pošleme Vám nové tričko, pokud na něj počkáte. Původní s dirkou si ponechte. RájTriček.cz -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Tričko je úplně jiného vzhledu/střihu než na obrázku.
Reakce obchodu rajtricek.cz
Dobrý den pane Dedecek, jedná se o obyčejné panske černé tričko tubulerního střihu ze 100% bavlny. Tričko odpovídá obrázku. Pokud jste s tričkem nespokojen, můžete ho samozřejmě vrátit.
Trička od firmy Mountain vypadají na produktových fotografiích úžasně, realita je jiná. Kvalita je pod úrovní triček ze supermarketu, barvy neodpovídají ani u potisku.
- rychlé dodání
- vysoká cena neodpovídající kvalitě
- tričko je jakoby vyšisované
- tričko není černé, je batikované a "flekaté"
- materiál není zrovna příjemný
Motiv mě opravdu zaujal, bohužel mě tričko zklamalo, tričko je vybledlé a motiv nepůsobí ani trochu realisticky, tak jako na fotkách, spousta věcí je na tričku jen sotva znatelných, materiál nekvalitní:-(
Reakce obchodu rajtricek.cz
Dobrý den, mrzí nás, že nás nedoporučujete. Pokud se Vám tričko nelíbí, můžete ho bez problémů vrátit, jsme tu pro Vás.
- Pánské triko velikosti M odpovídá velikosti sotva osmiletého dítěte!
Reakce obchodu rajtricek.cz
ano bohužel tričko, které jste objednala se jmenuje "Tričko Vlčí měsíc - Dětské - 2017" a bylo v sekci Děti, což vysvětluje dětskou velikost.Tričko můžete samozřejmě vrátit nebo vyměnit. Přejeme krásné svátky. -
- Opětovně vybrané zboží nemohlo být doručeno , protože již nebylo v prodeji ,ale v nabídce byli k výběru všechny možnosti. Odpověď na objednávku trvala skoro tři dny a stalo se mi to již dvakrát. Dokonce zboží , které nebylo skladem již v létě mají v nabídce i teď v zimě bez jakéhokoliv upozornění.
Hezké zboží nespolehlivé jednání
Reakce obchodu rajtricek.cz
Dobrý den pane Vobruba, děkujeme za Vaší krásnou recenzi i když negativní. Přejeme Vám také krásné vánoce. Firma Mountain od jara ukončuje produkty, což samozřejmě není váš problém, ale my jsme také jen lidi a za to se Vám moc omlouváme. PS: Co se týče minulého trička, máme ho skladem v XXL proto je na webu nabízeno i nadále (ve velikosti XXL), vámi požadované 5XL naopak není v nabídce jak uvádíte.
Výbrané tričko bylo nedostupné, poslám jsem alternatovní opce, zatim po 3 týdnech žadne reakce obchodu ani vracení peněz.
Reakce obchodu rajtricek.cz
Chápeme Vaše rozhořčení, ale moc nás mrzí Vaše reakce zde na Heurece. K vaší objednávce - 13.11 jste nám posílal alternativní tričko, které bylo objednáno u firmy Mountain. Dnes je to přesně 15 dnů, čímž jsme to opravdu nestihli. Bohužel je aktuálně listopad a předvánoční období v plném proudu a nápor objednávek vše zpomaluje, což nás samozřejmě neomlouvá, ale není to úplně v naší moci. Peníze Vám samozřejmě neprodleně vrátíme a objednávku stornujeme pokud nemůžete déle čekat. Tričko nám dorazilo teprve dnes odpoledne a není už v našich silách stihnout 15 dní. Nicméně zítra by bylo odesíláno. Ještě jednou se Vám omlouváme za komplikace. Dejte nám prosím vědět jestli máte o tričko pořád zájem. Přibalíme vám jako omluvu malou pozornost.
- Objednala jsem dvě trička, jedno je co do "kvality" materiálu skoro průhledné
- Druhé tričko má na sobě rádoby 3D potisk, který je neuvěřitelně nekvalitní, triko vypadá pouťově. Kromě jiného ty americké velikosti jsou oproti našim spíše kratší, ale zato široká. Budu vracet.
Dobrý den paní Pavlíková,
Mrzí nás Vaše hodnocení. "Průhledné" tričko je letní tunika s gramáží 120 jak je na webu uvedeno. Bohužel netušíme jak by měl 3D potisk vypadat, nic o 3D potisku nepíšeme a ani firma Mountain 3D potisk neuvádí. Chameleon z trička nevykukuje. Nicméně se jedná o velmi kvalitní sitotisk, splňující pravidla Oekotex. Máme mnoho spokojených zákazníků, kteří by určitě souhlasili. Trička můžete samozřejmě vrátit. -
- dorazilo mi jiné zboží, než jsem si objednala
Reakce obchodu rajtricek.cz
Dobrý den paní Švejdová, moc nás mrzí že nás nedoporučujete kvůli prohození jednoho trička ze čtyř. Bohužel sme také jen lidi a může se to stát, čímž se Vám velmi omlouváme. Stačilo se nám ozvat a okamžitě by sme tento problém řešili. Tričko by Vám bylo dodáno bez dalších nákladů včetně odvozu trička špatného. Taková situace nás vždycky moc mrzí :(
Obchod je v pořádku, ale kvalita triček se zhoršila. Dříve byla pevnější, měkčí, poslední tričko - tkanina dost řídká, asi hodně malá gramáž. 3vy na rukávech křivé - točí se do vrtule....
- Prozatím samé zápory.
- Zápory mé 100%.
Neměl by nabízet internetový prodej když na to nemá!!!!
trika jsou sice pěknný,ale maj hrozně dlouhou dodací lhůtu.
objednáno nedodáno bez vysvětlení tak jaká recenze nejsem spokojena
Reakce obchodu rajtricek.cz
Dobry den, vanocni objednavky na tricka Mountain se uzaviraly 10.12. a objednavky po tomto datu jsou vyrizovany nyni. Na kazde strane eshopu tato informace vyjizdi ve vrchnim informacnim pruhu :(
První nákup v tomto obchodě a velké zklamání.
Místo objednaného trička MINECRAFT, přišlo úplně něco jiného, takže den před Vánoci velké zklamání.Reakce obchodu rajtricek.cz
Jeste jednou se omlouvame. A doufame ze reseni Vas aspon trochu potesilo :)
- Dlouhé dodací doby, nekomunikace se zákazníkem
S nákupem jsem byl spokojený.Bylo mi doporučeno doobědnat zboží do 1000Kč a doprava bude zdarma.Zboží jsem doobědnal ale dopravu zdarma jsem neněl nebot jsem musel zaplatit i dopravu.
Reakce obchodu rajtricek.cz
mrzí nás Vaše nespokojenost. Doprava zdarma je od 1000Kč. Eshop Vás tedy asi informoval, že pokud překročíte 1000 korun, budete mít dopravu zdarma. Vzhledem k tomu, že Vaše objednávka byla na 602,- bylo účtováno poštovné.
team RajTricek.cz