- Dobrá cena, rychlé dodaní
Spokojenost
- Příjemné jednání a rychlé vyřízení
o.k.
- milá komunikace, rychlé dodání
- Kvalita, rychlost
- Přehledná nabídka, komunikace, rychlost dodání.
- Rychlost vyřízení a dodání zboží
Příjemný nákup s doporučením.
- výborný způsob výběru barev nití na e-shopu
- nadstandardní komunikace obchodu
S obchodem jsem velmi spokojená. Po telefonu jsem se potřebovala poradit ohledně cívek pro šicí stroj Husquarna, který jsem si koupila. Paní byla velmi vstřícná a příjemná. Po zaslání objednávky mi ihned přišlo potvrzení na email. Platila jsem přes účet, ihned po obdržení platby mi přišlo oznámení o přijetí platby a informace, že moje objednávka je připravována. Obchod mohu doporučit.
Velká spokojenost, milé jednání, tři dárečky k nákupu a na závěr osobní poděkování, prostřednictvím telefonu, že jsem v jejich e-shopu nakoupila. To mě docela dostalo! Děkuji a určitě doporučuji. :-)
- dobré
- není
Příjemné jednání, vše šlo rychle.
- Přehledný eschop, objednávka přišla do týdne, ochotný personál. Volali, jestli je vše v pořádku.
- Zatím žádný
- rychlé odeslání
- komunikace obchodu
- velký výběr, včetně videí pro ukázku
- stroj mohl být zabalen ještě v jedné krabici a ne pouze v té originální-byla poškozena
Reakce obchodu Ráj šití
děkujeme za pěkné hodnocení našich služeb. Co se týče balení krabice stroje ještě do další krabice, to je při množství odesílaných strojů nereálné. Krabice na stroji je přepravní obal, který chrání STROJ proti poškození. Další krabice, které by chránily krabice z výroby, by výrazně zvýšily náklady a bylo by nezbytné zdražit i stroje. Vzhledem k tomu, že k poškození při dopravě dochází minimálně, toto opatření jsme prozatím nezavedli. Děkujeme za pochopení. -
- Šicí stroj mi v obchodě předvedli, tento stroj je dražší, tak je málokde k vidění.
- Po provedení a zaplacení objednávky mi zavolali, aby mě informovali o stavu objednávky a odeslání zboží
- Vše přišlo pečlivě zabaleno
Snad jen, že je dost daleko od mého bydliště :-)
- Rychlost a odborná porada paní je velice erudovaná děkuji
- Rychlé, spolehlivé
- rychlost