Zasilka prisla brzy a jsem spokojena
Bezproblémový nákup, skvělá komunikace s prodejcem. Doporučuji.
- rychlost zpracování objednávky
Rychlá reakce
- Vstřícná komunikace, velice profesionální přístup
Přestože objednané zboží bylo skladem, trvalo sedm dní, než dorazilo.
Reakce obchodu Ráj šití
k prodlení došlo z toho důvodu, že se jednalo o speciální pedál, který má k dispozici pouze v servis a servis měl zrovna ten týden dovolenou. Omlouváme se a děkujeme za pochopení, jedná se o období prázdnin. Věříme, že nám zachováte přízeň. -
super
- Velmi rychlá a vstřícná komunikace.
Rychlost dodání
Jednoduché objednání a rychlé doručení
- vyber
na SVK doprava len cez PPL za 8E, pritom je mozne pouzit aj packetu/zasielkovnu za polovicne naklady
Reakce obchodu Ráj šití
Dobrý den, objednávek ze Slovenska není příliš mnoho, no přesto připravujeme dodávky přes zásilkovnu i na Slovensko. Děkujeme za pochopení. Ráj šití.cz
- Telefonicky mi ochotně poradili
- Velmi dobře zabaleno, aby se zboží nezničilo, označeno jako křehké
- Velký výběr, rychlé dodání
- Přijemné jednání, ochota a rychlost
- Dlouhodobé nákupy - vždy ok.
Vše naprosto v pořádku zboží i doprava, rychlé dodání. V neděli jsem večer objednala a v pondělí ráno ještě volala s prosbou o doobjednání zboží. Paní velmi ochotně okamžitě vše potřebné zařídíla, já obratem doplatila přidané zboží a zásilka ještě ten den odešla. Velká spokojenost. Doporučuji obchod.
- Rychle a prijemne jefnani
Velký výběr, kvalitní zboží.
- Je to velmi solidní obchod, písemnou objednávku potvrdili písemně a také telefonicky. Doručení zboží bylo do 48 hodin
Vůbec žádnou nevýhodu nevidím
- Eshop je prehľadný, pekný
- Rýchle vyexpedovanie
- Škoda že na SK neposielaju Packetou. Na malé vecí sa PPL neoplatí, je to príliš drahé. Pričom na CZ Packetu majú :-(
Fakt jedine to že nemajú Packetu na SK je škoda. Inač super.