Reklama

Široká ponuka čajov, balenie v rôznych gramážach. Ľahké vyhľadávanie tovaru podľa kategórií, výstižný popis k jednotlivým produktom.

Objednani, dodani bez problemu, vse rychle. Zadne minus

• skvělá komunikace, rychlost dodání, odpovídající cena ke kvalitě

• Super ceny a rýchlosť dodania

• Zatiaľ to bol môj prvý nákup, ale bola som spokojná.
    • --

• originální čajové směsi, rychlé dodání

• Super komunikace, rychlé dodání, čaj vynikající.

Rychlé dodání, spokojenost

Seriózny partner, dodanie je rýchle a kvalita čajov výborná.

S obchodem jsem spokojený, jen si myslím, že si nevybrali moc šťastně slogan "HEJ TY". Například nápis na kartičce, kterou přikládají do zásilky "HEJ TY, DĚKUJEME ZA OBJEDNÁVKU!" pro stálého zákazníka nezní zrovna přívětivě. Vyznívá to, že pro prodávajícího je i stálý zákazník jen nějaký Hej ty, zvláště když prodávalící má o kupujícím (stállém zákazníkovi) dostatek údajů. O co přívětivěji by pro stálého zákazníka Jířího znělo "Hej Jiří, dějujeme za objednávku!" nebo "Hej Jiří, dej si čaj!"

Skvělá domluva.

Výborný čaj rychlé dodání,jsem spokojená

Velká spokojenost, přála bych si více takových poctivých obchodů.

Velký výběr čajů i doplňků, rychlé dodání.

• Spokojená se zásilkou

Kvalitný tovar, perfektne služby.

Dlouhá doba dodání

Reakce obchodu QuickTea.cz

mrzí nás Vaše negativní zkušenost.

O delší dodací době informujeme již v nákupním košíku, kde uvádíme doručení do 4 pracovních dnů od objednání. Vaše objednávka byla vytvořena dne 6. 6., přičemž čtvrtým pracovním dnem byl 11. 6. Vzhledem k vyššímu počtu objednávek jsme Vás dne 11. 6. informovali prostřednictvím SMS zprávy, že může dojít ke zpoždění a že předpokládané odeslání proběhne nejpozději do 12. 6.

Objednávku jsme nakonec předali dopravci 12. 6., tedy pouze o jeden pracovní den později oproti standardně uváděné lhůtě, za což se Vám pochopitelně omlováme.

QuickTea provozujeme pouze ve dvou lidech vedle svého zaměstnání a všechny čaje ručně mícháme, balíme i expedujeme sami. Nejsme velký skladový e-shop a většinu produktů nemáme připravenou ve velkých skladových zásobách. Právě proto na delší dodací dobu předem upozorňujeme již při objednávce, aby zákazníci věděli, že naše čaje připravujeme průběžně a ručně.

Přesto se Vám za delší čekání omlouváme a děkujeme za Vaši trpělivost. Věříme, že Vám produkty budou chutnat a že kvalita našich produktů Vaše očekávání naplní.

S přáním hezkého dne

Štěpán
    QuickTea.cz

Kvalita,rychlost,dobrá komunikace

• Zkušenosti s obchodem mám ty nejlepší. Vše rychle vyřeší, nabízí rady ve vašem rozhodování, pokud se nemůžete rozhodnout, který čaj si objednat. Velmi dobrá informovanost zákazníků.
    • Rychlé a vstřícné jednání.

Zboží nemohu posoudit,neboť mi stále nebylo doručeno

Reakce obchodu QuickTea.cz

mrzí nás Vaše negativní zkušenost.

O delší dodací době informujeme již v nákupním košíku, kde uvádíme doručení do 4 pracovních dnů od objednání. Ve Vašem případě byla objednávka vytvořena 4. 6. a dopravci jsme ji předali 10. 6., tedy v uvedené lhůtě.

Dne 8. 6. jsme Vám zároveň zaslali informační SMS o možném zdržení a dne 10. 6. také slevový kód na 5 % na další nákup jako omluvu.

QuickTea provozujeme pouze ve dvou lidech vedle svého zaměstnání a všechny čaje ručně připravujeme, balíme i expedujeme sami. Právě proto na e-shopu předem upozorňujeme na delší dodací lhůtu, aby zákazníci věděli, že nejsme velký skladový e-shop s expedicí do druhého dne.

Přesto se Vám za delší čekání omlouváme. Věříme, že Vám vybrané čaje budou chutnat a že Vám udělají radost.

S přáním hezkého dne

Štěpán