• Rychlé dodání
    • Kvalitní zboží

Děkujeme! :)

Rychlé vyřízení, dobře zabalené, žádný problém

Reakce obchodu Queens

Děkujeme za zpětnou vazbu! :)

• Rychlé dodání

Rychlé zpracování i dodání. Spokojenost

Děkujeme!!! :)

• Sehnali jsme batoh, který jsme potřebovali pro dceru do školy. Batoh si osobně vyzvedla na prodejně, paní prodavačka byla prý velmi milá a ochotná. Dodání na prodejnu bylo také velmi rychlé, za nás velká spokojenost.

Reakce obchodu Queens

Děkujeme vám za pozitivní recenzi!!! :)

• Rychlé a levné doručení.

Reakce obchodu Queens

Děkujeme za pozitivní feedback! :)

• Super věci
    • Nevim

Nakupují tu dlouho a nikdy nebyl žádný problém

Reakce obchodu Queens

Děkujeme za pozitivní recenzi a budeme se těšit na další nákup! :)

• Zboží bylo připraveno rychle a podle popisu
    • Zboží nebylo dobře popsané na eshopu, takže mi bohužel nesedí
    • Zboží nelze okamžitě vrátit na odběrném místě a musí se zasílat Zásilkovnou
    • Na odběrném místě vydané jen v originální krabici a bez dalšího obalu (což cením z hlediska ekologie, ale kvůli složité logistice vrácení ne)
    • Personál partnerského obchodu nebyl moc nápomocný

Koupeny sandále Birkenstock, které existují v klasické a úzké verzi. Na eshopu byly jiné páry stejné značky buď popsané jako úzké (přeci jen ty jsou speciální) nebo popis chyběl, proto jsem se domnívala, že mi také dojde klasická verze. Bohužel mi byl připraven k odběru v partnerské provozovně úzký pár bot. Byly mi vydány jen v jejich originální Birkenstock krabici a bez ničeho jiného, zároveň ale nemohly být vráceny na stejném místě, musela jsem si je vzít domů a zaslat Zásilkovnou. Bohužel ten den pršelo a samozřejmě jsem nechtěla vracet boty v rozmočené krabici, to by mi asi nikdo neuznal. Takže za osobní odběr zboží, u kterého chyběla podstatná informace, jsem zaplatila nižší desítky korun (vadí mi to z principu, že za tuhle zkušenost ještě platím), pak jsem musela krabici chránit vlastním tělem před deštěm, zabila další hodinu v kavárně, aby se jí nic nestalo, a pak jiný den organizovat vrácení přes Zásilkovnu. I když mám pochopení pro procesy, tak podruhý už si nákup tady nelajznu.

Reakce obchodu Queens

děkujeme za zpětnou vazbu a omlouváme se za způsobené komplikace.
    Mrzí nás, že jste na webu nedohledala bližší informace ohledně verze sandálů Birkenstock.
    Pro všechny zákazníky jsme však k dispozici na tel. lince +420 604 99 55 11, webchatu nebo e-mailu [email protected] a rádi vám s výběrem zboží vždy poradíme a zodpovíme veškeré vaše otázky.

Zboží je možné na prodejně vyzkoušet a v případě, že vám produkt nesedí, nemusíte si danou objednávku přebírat. Pokud je však už objednávka označená jako vyzvednutá, tak vrácení opravdu musí proběhnout přes Zásilkovnu. Vrácení je však snadné a zdarma. Veškerý návod lze najít zde: https://www.queens.cz/cs/vraceni

Na prodejně je také možné zakoupit papírovou tašku, aby nedošlo k poškození zboží a bylo možné zakoupený produkt pohodlněji převézt. Při vrácení zboží je pak možné objednávku zabalit do jakékoliv kartónové krabice či igelitového obalu, aby nedošlo k poškození při přepravě.

Doufáme, že i po této ojedinělé zkušenosti se rozhodnete dát nám ještě šanci a věřím, že budete příště se svým nákupem spokojená.
    Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den,
    Queens Team

Super,doporucuji

• Extra rychlost dodání

Reakce obchodu Queens

Děkujeme a budeme se těšit na další nákup! :)

vše super

Reakce obchodu Queens

Děkujeme za pozitivní recenzi! :)

• super výběr / ceny / rychlost vyřízení

Reakce obchodu Queens

Děkujeme za Váš nákup a pozitivní zpětnou vazbu! :)

Vše přehledné, jsem spokojená

Spokojena.

Reakce obchodu Queens

Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s nákupem na našem e-shopu. Děkujeme za recenzi! :)

• Velký výběr
    • Ochota pracovníků

Mockrát děkujeme! :)

Dobrá cena, rychlé dodání zboží. Vše super

Reakce obchodu Queens

Děkujeme za pozitivní feedback! :)

• Rychlost
    • Komunikace

Děkujemeee! :)

Pevný materiál. Mohu doporučit tendle obchod

Reakce obchodu Queens

Děkujeme a budeme se těšit na další nákup! :)

Doporucuji obchod.

Reakce obchodu Queens

Děkujeme za vaši důvěru a pozitivní recenzi! :)

• Vše proběhlo v pořádku.

Reakce obchodu Queens

Děkujeme za Váš nákup a vaše doporučení! :)

Spokojenost. Velikost L. Velikost sedí.

Reakce obchodu Queens

Děkujeme! :) Jsme rádi, že jste s nákupem spokojená.