- komunikace
neberou telefony a na maily nereagují
Uváděná dodací lhůta do 6 prac. dnů zcela neodpovídá, zboží (údajně mělo být skladem) nedošlo ani za 20 dnů, žádná informace o stavu objednávky nedošla, tel. neberou nebo je stále obsazeno. Většina nabízeného zboží je vyprodaná nebo není skladem.
- Cena.
- Příšerně dlouhá doba expedice, ačkoliv zboží bylo skladem!!!
Nedoporučuji.
- To zatím nevím
- Dodací lhůty, absence iniciativy
Možná dobré zboží, ale to posoudim až a jestli ho dostanu....
- Dodací doba je dlouhá i když bylo zboží skladem.
- neznám
- klamou zákazníka tím že píšou že je zboží skladem přitom čekají na dodávku od dodavatele
- dlouhé dodací lhůty
nakupte a uvidíte
- Velice špatná komunikace, neochota řešit problem a v neposlední řaeě nelidský alibismus
Nespokojen, pokud je možné, z tohoto e-shopu neobědná vat!!!
- Vážení...
- To, že internetový obchod Qspost.cz má certifikát je sice pěkné, ale že po mě chcete hodnocení na zboží, které jsem si onjednal před 10 dny a dosud nedorazilo, svědčí o vaší profesionalitě a hovoří za vše. S podivem Ing. Jaromír Maršálek
- nabízí zboží, které na trhu není dostupné
- dodací lhůta - zřejmě vozí zboží ze zahraničí až na základě vaší objednávky
nedoporučuji - zboží ani po týdnu nedorazilo i když podle telefonického zaručení, mělo dorazit před 4 dnami
- Zla komunikacia!!!!
Radsej tu neobjednat lebo ani o mesiac nebudete mit boty
- Žádné jsem nenašel
- Komunikace, zboží není skladem, dodací lhůta...
Nepoužitelný
- Dobré ceny
- Dodacia lehota
- přepravce DPD - doslova hrůza
- Neumí komunikovat se svými zákazníky.
Nedoporučuji
- Ačkoli bylo na stránkách uvedeno skladem a doba dodání 2-6 dnů, zboží skladem nebylo a lhůta nemohla být dodržena, objednávku jsem musel bohužel zrušit.
- Dodací lhůty vůbec neodpovídají (u mého zboží uvedená 2-6 dní, skutečnost však byla 14 dní).
- Obchod vůbec nedopovídá na emaily
- V detailu objednávky nelze zjistit jestli platba došla v pořádku (což v kombinaci dlouhé dodací doby a neodpovídání není zrovna příjemné)
Nedoporučuji.
- Obchod neodpovida na emaily
Dne 12.2.2015 jsem si objednala batoh Salomon Wanderrer 30 a do dnešního dne jsem nic neobdržela. Na můj e-mailový dotaz, kdy objednávka dorazí - žádná odpověď. Do obchodu jsem volala 2x a vždy mne ujišťovali, že nejpozději do 24. 2.mi batoh přivezou. Tak počkám do zítřka a uvidím. Na mé telefonické dotazy mi vždy bylo slíbeno, že mi určitě zavolají - nezavolali. Tak jak si asi myslíte, že mám hodnotit tento obchod?
Na to, že boty měly být skladem, dorazili až za týden a půl. Obchod špatně komunikuje. Následně jsem se rozhodla zboží vrátit v zákonné lhůtě, ale obchod nevrátil peníze. Na urgence nereaguje!!!!!!!!! Velmi nedoporučuji.
- zboží zde bylo nejlevnější
- zboží jsem si objednala teměř před 14 dny a stále nic.
objednáte a čekáte