Podložka je neprakticka.

• zboží je příliš drahé

• Es war alles bestens

• Vše v pohodě

- 4.3.2021 objednáno zboží, které bylo vedeno skladem a ihned k odeslání
    - do 16.3.2021 obchod pouze potvrdil objednavku, ale dále již nekomunikuje/neodpovídá na dotazy a urgence

Poslední zpráva od Vás byla, že jste zboží předali České poště, při sledování zásilky jsem zjistila že pošta ještě zásilku neobdržela, tudíž nevím kde se moje zásilka nyní nachází

I ordered two puzzles.
    After a day or two a received an email that one puzzle was not on stock and if I would like to choose a different one. I choose a replacement.
    After a few days I received only the replacement puzzle, my second puzzle was not in the package. I contacted the customer service, it took days to that they reply. They just shortly wrote that the other puzzle was not available and they already paid me my money back. But they didn't pay me the money back. I also explained that I would prefer the second puzzle. And asked for a bank conformation/ proof that they paid me the money back. They never came back to me. I send another email, but was also ignored. I wrote on their facebook page too, but no response.

• Objednane a bez reakcie, balik nikdy neprisiel

• špatná komunikace
    • nedostupný telefon
    • po 14 dnech nevím, v jakém stádiu je moje zaplacená objednávka

• nulová komunikace, zboží není skladem, jak je uvedeno
    • objednané a zaplacené zboží po více jak 2 týdnech stále nedorazilo

Rozhodně nedoporučuji tento e-shop!!! Objednané a zaplacené zboží ani po více jak 2 týdnech nedorazilo. Tel. kontakt nemají uveden. Na e-mail reagují jen sporadicky, a to až po několika emailech a výhružkách podnětu na ČOI.

• nepravdiné údaje u zboží

Zakoupila jsem puzzle, u kterého bylo uvedeno, že bude do sedmi dnů k dispozici. Zaplatila jsem předem, platební kartou. Po čtyřech dnech mi přišla strohá zpráva, že zboží je nedostupné. Bez jakékoliv omluvy. Takto si opravdu přístup k zákazníkovi nepředstavuji.

Obchod nekomunikoval, zboží zaslal až po takřka dvou týdnech čekání, na emaily nereagovali, telefon nevedou.

Nemohu hodnotit něco, co se neudálo a jsem neviděl.
    Poslední zmínka o mé objednávce je 22.11.2019 potvrzení o přijetí objednávky. Dnešní datum je 3.12.2019.

• Zboží, které bylo označené, že je skladem, jsem objednala a zaplatila, omluvili se, že skladem není. Tak jsem si vybrala jiné, opět ,,skladem,, a ono rovněž nebylo. Čekala jsem na vrácení peněz. Nakonec vráceny.

Obchod tvrdil, že zboží je skladem, ve skutečnosti ale nebylo. Věci se daly do pohybu až poté, kdy jsem se po dvou týdnech ozval, že se nic neděje. Odpověď přišla obratem: zboží skladem nemáme a mít nebudeme, peníze vám vrátíme – bez omluvy, jen s "děkujeme za pochopení", pro což pochopení opravdu nemám. Nutno ale dodat, že peníze alespoň vrátili okamžitě.

• Obchod nereaguje/neodpovídá na e-maily,nemají jiný kontakt např.telefoní číslo,zboží zatím nedorazilo.

Poslali jste mi žádost o hodnocení vašeho obchodu, ale žádné zboží jsem dosud neobdržel.

• Dostupnost puzzlů, které jinde nemají
    • Rychlost komunikace
    • Nefunkční části e-shopu (dle vyjádření obchodu již opraveny)
    • Nemožnost platit kartou

Vytvořil jsem objednávku s platbou přes Paypal. Obchod si myslel, že objednávka je na dobírku. Při přesměrování na platební bránu Paypal místo 2673 CZK obchod inicioval transakci 2673 USD. Dle vyjádření obchodu byla chyba v jejich e-shopu opravena ten samý den. Objednávku jsem nakonec zrušil.

• Zboží zasílají z SK zasilkovnou, ale nejsou ochotni poslat na Ceskou pobocku zasilkovny
    • Na ceske doméně zboží ukazují skladem, ale skladem ho nemají

Špatná komunikace i služby

Reakce obchodu Puzzle Mania

Dobrý deň

Mrzí nás Vaše hodnotenie
    Pobočky zásielkovne sme zatiaľ nemali implmentované ale už na tom pracujeme.
    Všetok tovar označený ako skladom máme naozaj skladom a však veľmi výnimočné sa môže stať chyba, že daná položka sa neodznačí ako skladom.
    Zato sa samozrejme ospravedlňujeme.

Nenamáhali jste se se zprávou, zda mi zboží dodáte do vánoc ikdyž jsem vás o to žádala a zboží jste inzerovali, že máte skladem. Přišla jsem o možnost ho objednat jinde.

Reakce obchodu Puzzle Mania

Dobrý deň

Mrzí nás Vaše hodnotenie.
    Na každý email odpisujeme, dokonca máme aj online chat. Nie je nám preto jasné kde mohla nastať chyba.