Dobrý obchod
Moje objednávka byla rychle a bezchybně doručena. Dotaz ke zboží byl obratem zodpovězen.
Děkuji. -
- Dodání zboží rychlé , zboží bez závad
Zboží dodáno po všech stránkách bez závad
Kupoval jsem zde poprvé, vše proběhlo rychle a s dobrou informovaností, prostě bez problémů.
Obchod v pohodě
Rychlé dodání a nečekaná maličkost jako bonus. Díky.
- Som veľmi spokojná, tovar mi bol promptne doručený
Rychlé jednání a příznivá cena zboží.
- Bez problemova komunikacia a rychle dorucenie objednaneho tovaru
- Rychlost dodání
Vše bylo v pořádku doručeno. Nemám jedinou připomínku.
- rychle jednaní,výběr platby a doručení dle svého výběru
Objednáno,okamžitá zpětná vazba,odesláno dle mého přání,osobně vyzvednuto na české poště,balík v pořádku.
Rychle dodani, doporucuji.
- Druhý den od objednávky jsem měl zboží v ruce. Neskutečný..
- Neopravneny prodej
Bohuzel jsem po objednani Jecmene a Chlorelly Green Ways zjistila, ze prodej techto vyrobku pres eshop je v rozporu s pravidly znacky GW. Byla jsem take upozornena na fakt, ze je zde moznost, ze zbozi v eshopu je uz “stare” a ne tak kvalitni jako primo od prodejce z rad GW a je pravdou, ze po ochutnani nove zasilky (primo z GW) a puvodni z Pure Fashion je znatelny.
Dokonce i primo na baleni je napsano, ze je urceno pouze k osobnimu prodeji - kvuli poradenstvi a udrzeni kvality zbozi..Reakce obchodu PureFashion
Na našem eshopu prodáváme pouze originální zboží značky Green Ways. Zboží je certifikováno a schváleno pro EU a může být tedy prodáváno po celé EU libovolnou formou. Vámi zmiňované pravidla prodeje jsou pouze interní záležitostí firmy a týkají se pouze jejich poradců, nás nikoliv.
Bohužel žádnou objednávku s Vaším jménem v historii obchodu nevidím a jedná se tedy pouze o nekalou konkurenci a trapný pokus nás očernit. -
- Velmi dobrá
Rychle doručeno
- Rychle doruceni druhy den
- Rychle vybaveni a doruceni objednavky
Rychlost
- rychlé, spolehlivé
- Od objednání po doručení a průběžné informace , hodnotím kladně.