- rychlost
- kvalita
- ochota
Zboží vůbec neodpovídá náhledu. Kontaktovala jsem obchod ale snaha o nápravu nula.
Reakce obchodu puppynator.cz
Paní Koubská. Na vaše dotazy jsme odpověděli do 5 minut. Rozměr vašeho obrázku byl vhodný pro potisk 6x6 CM. Vámi zvolený rozměr potisku přesahoval 4 násobně rozměr původního obrázku. Zároveň jste nám odsouhlasili checkboxem, že berete na vědomí sníženou kvalitu potisku při tak velkém rozšíření oproti originálu, stejně tak zcela ignorujete indikator kvality pod fotkou v kreatoru, který již červenější nemohl být. A teď si zde stěžujete na něco, co je přirozené a jasné, že nebude možné potlačit ve stejné kvalitě, když každý pixel roztáhnete na dalších 6. Při vší úctě ať si z vašeho komentáře udělá úsudek každý rozumně smýšlející člověk. Kvalita potisku Je garantována Pouze v případě, že dodaný obrázek se tiskne v jeho reálné velikosti. PS: na mobilu vidíte obrázek 2X2 CM tak si jej natáhněte na 30X30 pokud máte takový a deformaci a vybledlé barvy najdete také.
Máte-li jen potřebu uškodit serióznímu obchodu, vklude ať se líbí. My budeme vždy reklamovat každé naše pochybení. Ale ne jednoznačné pochybení a nátlak z vaší strany a ješitnost lidí jako jste vy. -
- Vše naprosto v pořádku
- Kvalitní potisk
Objednávka vyrizena rychle, kvalita obrázku je dobra, ale nejsem spokojena s umístěním, obrázek měl být na středu polštářku, nebyl, byl příliš vysoko.
Při objednávce mi nesel vložit slevovy kód, psáno v poznámce k objednávce, samozřejmě na to nikdo nereagoval.
Hodnotim to tak půl na půl, ale při dnešním přeplněném trhu nabízených služeb, bych vybrala jiny obchod.Reakce obchodu puppynator.cz
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci. Neevidujeme problém se vkládáním slevových kódů. Denně se využívají. Kódy jsou generovány náhodně. Pokud jste nějaký znak nezkopírovali, je možné, že kód nefungoval. V případě že dodaný potisk byl umístěn jinak než v objednávce. Prosím pošlete nám fotky na mail [email protected]. Zboží vám zreklamujeme a pošleme nový polštář :)
- Super rychlost, objednano v utery vecer, v patek na obed v z-boxu.
- Rychla komunikace.
- Kvalitni potisk.
- Kvalitni material.
- Snadne ovladani eshopu.
- Trochu vetsi velikosti tricek (napr. M velikostne jak normalni L)
- Trosku drazsi, zadne mnozstevni ceny
- Cervena vice do oranzova (ale to je ma chyba, ze jsem nenapsala presnou barevnost)
- Rychlost doručení
- Bezkonkurenční cena
- Tisk vypadá pěkně
- Kvalitni tricko i potisk, hezke barvy
- rychla dodavka
- Pro perfekcionisty: potisk mirne šikmý
Skvělá komunikace a super servis! Jsem strašně moc spokojená a určitě zase nakoupím.
- Rychlost dodání. dobrá kvalita i cena
Rychlost dodání. dobrá kvalita i cena.
Reakce obchodu puppynator.cz
Velice si ceníme vaší pozitivní zpětné vazby! Budeme rádi, když se k nám kdykoli vrátíte po další skvělé produkty, které pro vás neustále doplňujeme.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- rychlost objednávky a dodání
- rychlost komunikace
Reakce obchodu puppynator.cz
Děkujeme! Upřímně nás těší, že jsme vám udělali radost. Když u nás budete znovu objednávat, napište nám – rádi vám pomůžeme s designem či slevami.
- Komunikace
- Ochota
Reakce obchodu puppynator.cz
Děkujeme a těšíme se spolu s vámi! Dejte nám vědět, pokud budete v budoucnu potřebovat poradit s designem nebo čímkoli jiným. :)
- rychlé zpracování, online konfigurátor vlastního potisku
Reakce obchodu puppynator.cz
Děkujeme! Velmi si vážíme, že jste si našli čas na napsání zpětné vazby a budeme se těšit, když se znovu setkáme na našich stránkách.