- Rychlost doručení ❤️
Naprosto úžasná RYCHLOST! ❤️
- Extrémně mílá customer support, opravdu firmu velice doporučuji, byli vstřícní i s časem na doručení. Produkt sám o sobě je velice vysoké kvalilty a krásný.
- Rychlé odeslání
Rychlé odeslání a kvalitní potisk.
rychlé dodání, spokojenost
- Rychlost výroby i dodání
- Zboží odpovídající nabídce
- Vše v naprostém pořádku
- 100% spokojenost
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky
- Trosku vagni termin doruceni, jeste protahovany dodavatelskou sluzbou...
Vse bylo skvele, tricka i tisk vypadaji dobre! Bezkonkurencni pomer cena/ vykon. Na odhadu casu doruceni by mohli zapracovat. V pripade, ze spechate na doruceni, prichysta Vam doruceni perne chvilky.
- Rychlost,kvalita,super, nádhera.
- Žádná
Vše super a rychlé dodání
- rychlost při vyřízení objednávky
- komunikace
- webové stránky
skvělá kvalita trika a potisku, mohu jen doporučit.
- Kvalita
- Provedení
- Intuitivní web
- Nebylo zelené tričko ;-)
S vytvoření trička na jejich webu jsem neměla nejmenší problém. Vše šlo krásně, intuitivně. Kvalita je super, velikost taky odpovídá. Za mě jsem moc spokojená! Už se těším až ho vezmu na naše první závody!
- Zadal jsem (tričko s potiskem), potiskli, poslali a to bleskově
- Žádnou neznám
- Prostě skvělý obchod
- rychlé dodání, kvalitní materiál trička
- Vlastní motiv
- Rychlé doručení
- Příjemný materiál
- Zklamáním je, že na zádech není potisk uprostřed, i když my jsme dle středové čáry obrázek vycentrovali přesně. Zleva je 18 cm a napravo 14 cm k obrázku. Takže nevím, kde nastala chyba. Jinak bychom dali obchodu všechny hvězdičky.
Reakce obchodu puppynator.cz
Dobrý den, děkujeme za hodnocení,
pošlete nám prosím fotku na [email protected], podíváme na to. Třeba vzít na zřetel že málokteré tričko je ušito přesně na střed krku. Design není centrován na střed šití rukávem ale na střed krku. Pokud se jedná o vadné triko, rádi vám zašleme nové. -
Nejrychlejší výroba+doručení personalizovaného dárku, které jsem zažil. Moc děkuji a doporučuji!
- Množství obrázků na vložení k textu
- Komunikace se zákazníkem a s styl, kterým vám prodávající odepisuje, není vhodný
- Barva fotografie na tričku je velmi tmavá, neodpovídá originální fotografii
- Za grafickou úpravu (př.posunutí textu) účtují 130 Kč
- Doba dodání 5 pracovních dnů
- V emailu spoustu nepotřebného textu a důležitý text (datum dodání, apod.) není téměř k nalezení
- Cena vs. kvalita tisku
- Konfigurátor ukazuje zarovnání uprostřed a bohužel tomu tak není
Reakce obchodu puppynator.cz
Dobrý deň Jiří,
Nespleteli jste si obchod?
Na každý dotaz odepisujeme do 15-30 minut. Od 6:00 do 22:00 pracovní dny, víkendy i svátky.
Ve vaší objednávce nevidím žádnou úpravu textu. Zároveň nikdy neúčtujeme za úpravu objednávky ani korunu. A ani nevidím, že by vaše objednávka byla navýšena o nějakou částku.
Dodací doba je uvedena jak v procesu nákupu tak hned jako první informace v emailu s potvrzením objednávky. Vaše objednávka byla dodána o den dříve než deklarovaná dodací doba.
Peter - Puppynator.cz -
Trička krásná, rychlé dodání, celkově vše ok.
- Solidní obchod, mají srdce na pravém místě. Rychlé dodání a kvalitní zboží