- velky vyber zbozi,prehlednost stranek,dobra komunikace
- nevim-muj prvni nakup mozna draha doprava a nemoznost vyuzit sluzeb Ceska posta z duvodu ulozeni zasilky kdyz clovek neni doma
urcite doporucuji ostatnim utratit nejake penizky v tomto e-shopu
- Zboží mám objednané již 14 dní, nedorazila ani slíbená faktura mailem, ani objednané zboží.
Reakce obchodu ptakoviny.org
Bohužel se stalo, že jsou stránky ptakoviny.org na čas uzavřené z důvodu krachu správce domény na které byl Náš shop veden a i z tohoto důvodu nebyla Vaše objednávka bohužel vyřízena. Nemáme nyní přístup k objednávkám, emailům a ani ke kontaktům na všechny zákazníky.
Nyní budeme stránky kompletně zakládat znovu. Pro zatím je možné dělat pouze telefonické objednávky na tel.č. 775 344 402. Pokud budete mít jakékoliv dotazy neváhejte Nás kontaktovat.
Omlouváme se za způsobené problémy, které ani Nám nedělají radost a věřte, že se usilovně snažíme vše v nejkratším čase vyřešit.
Děkujeme za Vaši přízeň.
Ptakoviny.org -
- přehlednost
- spolehlivost
- zatím jsem je neobjevila
vše perfektní
Obchod již evidentně nefunguje. Objednali jsme zboží, ale obchod neposlal ani potvrzení objednávky. Uvedené telefonní číslo je nedostupné.
Perfektní komunikace, rychlá odpověď na dotaz po mailu.
- Nezaznamenala jsem
- Nakupovala jsem pravidelně než jste se přestěhovali, ale takto to vyhovuje také.
- -
Doporučuji.
Poškozené zboží
- časová nenáročnost
- Žádné jsem zatím nezaznamenala
Rychlé, jednoduché
Přišlo jiné zboží, než jsem objednal
- Rychlost, výborná komunikace
- Menší nabídka sortimentu
Kladně, chybně jsem objednala velikost, kostým byl již na obchodě, paní ochotně vyměnila aniž bych přišla do obchodu.
- hodně srandy
- obchod mi byl doporučen
přehledný, rychlý nákup. spokojenost s výrobkem
- Skvělé dárky pro každého.
- Široký sortiment výběru.
Obchod vřele doporučuji, nejen, že si opravdu vybere každý, kdo má rád srandu, ale i prodávající jsou moc příjemní, milý a vstřícní. Na mou poslední objednávku jsem spěchala z důvodu oslavy narozenin, do poznámky jsem to poznamenala a požádala o rychlé dodání. Objednávku jsem odeslala ve středu večer a v pátek odpoledne jsem zboží měla připravené na prodejně, s tím, že mne ještě emailem stav dodání potvrdili. A aby tomu z mé strany ještě nebylo málo, popletla jsem si otevírací dobu a kdyby mně paní telefonicky neupozornila, že za chvíli budou zavírat, asi bych přišla pozdě a svou vlastní chybou, zboží nevyzvedla. Paní na mě dokonce chvíli čekala a přesto se na mě usmívala a byla moc milá. Ještě teď se stydím. Ale jedno vím jistě, nakupovat zde budu dále a velmi ráda. Po všech stránkách jsem byla vždy spokojena a jak jsem již zmínila, při mé poslední objednávce mi vyšli tak vstříc, že je to v dnešní době až neuvěřitelné. Svůj názor tedy celkově hodnotím za 100% kladný. :)
- chybně dodaná dodávka avšak dobře vyúčtována
- místo 2x pavouci a 2x netopýř došli 4 pavouci
- faktura 2xpavouci a 2x netopýři
- ašak při zboží které nebylo skladem velmi rychlá komunikace a výměna za podobný produkt což hodnotím velmi kladně
- obchod nereagoval na mojí objednávku, vůbec žádná komunikace
- neprožnost a nedodržení co je reklamováno
- bylo psáno dodání do 72 h a po 92 hodinách teprve info,že bude dodáno další den a tato info byla v pátek což znamenala dodání v pondělí tak to je od objednání do dodání 168h to je aso opravdu odost déle než původních 72.
- rychlost dodání
- vstřícné ceny zboží
- nákladné poštovné
Obchod bych doporučila, dodávka přišla naštěstí včas, i když služba PPL v tomto případě selhala a dodávku doručila o 2 dny později než měla. To ale není chyba obchodu. Zboží bylo kvalitní, nepoškozené a za rozumnou cenu. Celková spokojenost.
- Dostupnost k vlastnímu odběru
- Nabízené zboží není schopen dodat
Tento obchod nedoporučuji protože není schopen dodat to co má v nabídce.
- Super prodavačka!
- namá slabiny