Skvělý obchod s velkým výběrem zboží. Výborná komunikace s obchodem a zboží v řádné kvalitě
- sehnala jsem, co jsem hledala
- dobré ceny
- rychlost doručení
Děkuji za rychlé doručení
V celku rychlé dodání, dobrá komunikace s obchodem, když něco nemají, zboží přišlo v pořádku, nic se nikde nepáře a je poměrně kvalitně vyrobeno. Cena odpovídá kvalitě.
VŠE OK
Vše ok
- Pěkné zboží za super ceny
- rychlé dodání
- bezvadná komunikace
- zboží, které mi přišlo, je moc pěkné
- Rychlé doručení a bezproblémové jednání.
Přišlo mio zboží velmi rychle. Bohužel nafukovací prsa byly poškozené a jedno se po nafouknutí unikalo. Volal jsem na prodejnu a velmi rychle mi poslali druhé, takže doraziliy včas a splnily svůj účel na akci. Toto hodnotím velmi kladně. Bohužel i ty druhé začaly začaly unikat, naštěstí až na konci akce. Opět unikalo pravé prso. Takže výrobce produkuje nekvalitní výrobky. Nicméně přístup pravoníka obchodu hodnotím velmi kladně.
- rychlost vyřízení
- rychlost, spolehlivost, cena, výborná komunikace s obchodem.
- velký výběr zboží
Objednala jsem zde již několikrát a vždy velká spokojenost. Zboží bylo posláno ještě v den objednání a přišlo hned druhý den. Můžu jedině doporučit.
++++
- Dodání do druhé dne, perfektně zabalené, slevový kupón na další nákup 100% doporučuji
výhoda
- rychlost, cena
Velká spokojenost, výborná komunikace a rychlé vyřízení a dodání
- sortiment
doporučuji
Super jednání, ochota na jedničku. Až budu někdy něco potřebovat, obrátím se na tento obchod zase :) .
- úžasná rychlost, bezproblémová komunikace, rychlé dodání
- žádná
- Velice rychlé jednání ve čtvrtek objednáte a v pátek máte doma :) Přímo ďábelsky rychlé!
- Rychlost dodání