Přihlásit se a přidat recenzi

• nevím
    • Škoda,že nemá alespoň v Praze nějaké výdejní místo.Je hloupé objednat zboží za 150 Kč a zaplatit poštovné a balné 105 Kč.Kdyby toto zboží měly jiné obchody s výdejními místy,obrátila bych se na ně.

sháněla jsem určité zboží,které jsem našla pouze v tomto obchodě.

Reakce obchodu Bruynzeel-Sakura

Zatím to jinak nejde. Chtěli jsme aby tyto výrobky měli i v Praze po obchodech, ale provozovatelé výtvarných potreb nemají o toto zbozí zájem. Raději prodávají co si sami přivezou anebo nějaké trapné napodobeniny.

• Slušný sortiment
    • Měl by používat lepší materiál k balení zásilek.Plechová etue byla úmyslně poškozena zřejmě dopravcem.

Není to špatný obchod ale mají špatného dopravce.Osobně jsem měl tu čest porovnat PPL A GSL.U PPL byl balík jako prase a zřejmě i úmyslně poškozen..jako když držíte tác.Zůstali 4 promáčknutiny ze spoda a jeden z vrchu jako by se to někdo snažil prostě ohnout.A u GSL byl balík čistý neporušený.Ale co se týče obchodu super jednání,vstřícnost a ochota.

Objednávka vytvořena 12.11. a od té doby žádná komunikace ze strany odchodu, proto nedoporučuji

Reakce obchodu Bruynzeel-Sakura

Web měl vyplý email protoze docházelo k neustálým virovým útokům. Opatrení, která jsme učinily byla zatím neučíná. Na webu ve faq to bylo uvedeno. Takze zádná objednávka neprisla tudiz nemohla být vyrizena. OD 12/2014 je vše v porádku

• 70 %

• sortiment a cena
    • zdlouhavé vyřízení, nedostupnost nabízených artiklů, objednávka vyřízená se zpožděním bez omluvy nebo drobné pozornosti za nedostupnost nabízeného zboží

Zboží bylo pečlivě zabaleno, dorazilo v pořádku, ale se zpožděním, protože komunikace e-mailem o nedostup. nabízeného zboží a hledání vhodného řešení vyřízení objednávky zdržuje.

Reakce obchodu Bruynzeel-Sakura

To ze nějaké zbozí není uz v nabídce se dozvíme az kdyz prijde zásilka od dodavetele a uvedené tam není. Drív většinou ne.

• sortiment a cena
    • komunikace a přehled o dostupnosti - aktualizace

Doporučuji, spolehlivý a precizně zabaleno, i když nabízené zboží již nebylo skladem a bylo nutné zvolit náhradní variantu. Z tohoto důvodu se protáhla doba doručení než se změny vykomunikovaly e-mailem.

• - objednávka se "zpracovává" deset dní
    • - při telefonickém kontaktu ani slovo omluvy

Reakce obchodu Bruynzeel-Sakura

artikl se již několikrát objednával u dodavatele, přesto ve zásilce nebyl dodán, ikdyž na webshopu u dodavatele objednat lze. Od dodavetele nedostaneme nikdy zádne info o momentální nedostupnosti. Omlouváme se za komplikace. Momentálně stále není skladem. Dodavaleli byla odeslána nová objednávka. Pevně věříme, že nám konečně bude dodán chybějící artikl.
    To je nejčastější problém. Objednávky se odesílají ihned pokud nedojde na nějaký zádrhel od výrobce.

• -dobre ceny
    • -zbozi,ktere jinde temer nesezenete
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Tužky
    • Nepřehledný web.

• Rychlost vyřízení objednávky
    • Nevím zatím o žádných

Spokojenost, rychlost a jistě budu doporučovat přátelům

• 100 %

• Vyborny sortiment, dobre ceny, prehledny web

Tento online obchod mne velice zaujal, najdou se zde vytvarne potreby pro zacatecniky i pokrocile.