Jsem velmi spokojená
Zboží přišlo hned druhý den.
- ok
- ok
- Jsem spokojená rychlost dodání
- rychlost obchodu
Celková spokojenost
- nakupoval jsem opakovaně, motivací pro mě byla cena a pestrý výběr zboží
- Doobjednani proužků na cholesterol by bylo dobré dávat aspoň poprvé pět kusů,ne jen dva a potom stačí balení po pěti kusech.
rychlé a bezchybné dodání
- komunikace
- rychlost
- možnost zaslání Zásilkovnou
- balení zásilky
- Do Zásilkovny je zboží předáno hned následující den !!!
- Žádná
Skvělá komunikace, rychlé dodání, nejlepší cena na trhu. S tímto obchodem jsem velmi spokojená navzdory jejich recenzí. Pokud jsou stížnosti na tento obchod, důsledkem něčeho v minulosti ( nevím nemám zkušenost), ale v současnosti naprosto skvělý obchod.
Vše v pohodě a rychle.
Jeden z online e-shopu elektronických cigaret který když má napsáno skladem tak je opravdu skladem.
Objednala jsem zboží, aniž bych si přečetla recenze na obchod a pak chvíli váhala, zda jsem se neunáhlila. Hodnocení 50% není nic moc, nicméně obchod mně nenechal dlouho v úzkých. Reakce na objednávku přišla během chvilky v zápětí mi Zásilkovna informovala o převzetí zakázky a další den byla nachystaná k převzetí. Naprostá spokojenost, komunikace obchodu skvělá, doručení zboží ob jeden den. Co si více přát. Jen víc tak perfektních obchdů !!!!!
Kdyby to šlo, dala bych víc, než 5 hvězdiček.
Nákup jsem opakovala po několika dnech znovu a opět stejná rychlost doručení.
Moc děkuji !!!!! -
- Spokojen