- u velikosti nejsou rozmery
- V tomto obchode jsem nakoupila jiz nekolikrat, maji pomerne velky vyber zbozi a halvne skvele ceny. Dodaci doba je sice delsi, ale vzhledem k cenam si rada pockam. Jestlize chcete zbozi hned bezte si ho koupit treba do Tesca ikdyz bude cca jednou tak drazsi. Ctu tady recenze a vidim ze cesky narod by chtel nejrade vse hned a jeste za nejlepsi cenu ... klasika.
- delsi dodaci doba, ktera ovsem je jasne uvedena pod zbozim
Rozhodne doporucuji
- Špatná komunikace.
Nedoporučuji.
- Obchod nabízí zboží, které se na našem trhu nedá sehnat.
- Dlouhá dodací lhůta, velmi špatná komunikace, vydírání zákazníků
Nedoporučuji
- Velký výběr
- slevy
- dodací lhůta
Kdyby byla lepší dodací lhůta, doporučil bych. Ale na e-mail zatím žádná odpověd a je to už druhý den. Zboží mám objednané už přes 20 dní.
- parádní ceny a zboží
- dodací lhůta
- prapodivně přeložené popisy zboží
- komunikace
Pokud chcete dobré zboží za ještě lepší cenu a nevadí vám poměrně dost dlouhou dobu čekat, tak myslím že je pro vás tenhle obchod OK. Jen mě mrzí že jsem zatím dostal jen 2 emaily, a to jeden automaticky vygenerovaný se základními informacemi o mé objednávce, a pak odkaz sem na tento formulář. Vůbec nevím co se se mnou objednaným zbožím děje, zboží prozatím nedorazilo a to jsou už 2 dny po zmiňovaném expedičním datu na webu. Objednávku jsem si objednal před třemi týdny a čekání je to docela úmorné...
- levné
- přehledné
- dlouhá dodací lhůta
není žádna komunikace ze strany prodavajícího
Bezproblémový nákup,nemám námitky.
- dá se objednávat přes Internet
- musí se platit PPL i dobírka
docela dobrý
- čekam na rukavice už od 5.7 2011 nemam čim trenovat !!!
Reakce obchodu PROZANI WOMAN
Dne 5.7.Vam prisel email ze jsme zbozi objednali, bohuzel nemuzeme ovlivnit delku dodaci doby z Anglie, proto je take jasne uvedeno pod zbozim, ze dodaci doba je 14 dni a je pouze orientacni.
Hezky den
Prozani -
- sortiment na box oblečení a rukavice jediný tohoto rozsahu na trhu v ČR značky Lonsdale a Everlast za přiměřené ceny
- možná dodací lhůta a označení zboží,které už není skladem
je to můj první nákup.takže to posoudím až zboží obdržím
- Protože mužete sledovat jak probíhá váš nákup.
- žádné
- Poměrně levné zboží a dobrý výběr.
- Dodací lhůta..
Doporučil bych ho až podle toho kdy mi přijde zboží které jsem si objednal.
- velký výběr, skvělé ceny.
můžu si vybrat zboží v klidu doma a nestoji za mnou žádný otravný prodavač, který si myslí, že chci něco ukrást. V přímých obchodech to tak bývá,nemůžete si v klidu promyslet jaké zboží se vám nejvíce líbí, proto raději kupuji na internetu.
Jak jsem uvedla výše :rychlá komunikace, zboží přesně jako na obrázku, rychlé dodání. Max. spokojenost :-)
- Levne ceny.
- Malo zbozi.
Vyborny obchod se skvelymi cenamy kvalitniho zbozi.Doporucuji!
- Přehlednost, Kvalita zboží, Nízká cena
- Nejsem si vědom žádných slabin.
Velmi spokojen.
- ze mam hodnotit obchod a mou spokojenost i kdyz jsem jeste nedostal zbozi to je podle me kravina.trapnej dotaznik me zrazuje od nakupu!!!trapas
- široký sortiment
- nevím, mám málo zkušeností
doporučuji
- Je v blízkosti od mého bydliště, přehledný web, skvělá komunikace
- zatím jsem na žádné nenarazil
Nebojte se a objevnávejte ;)