Doručena jiná kapalina do ostřikovačů než byla objednána. Obě sice do -40, ale od jiné značky.

• Neviem o žiadnych výhodach tohoto obchodu
    • Absolútne žiadna komunikácia
    • Doba dodania
    • Arogantnosť
    • Neochota

Z tohoto obchodu som objednával 3x svetla, 25.5.2016
    s tým, že na stránke bolo písané skladom. 30.5.2016 Pondelok som dostal z daného obchodu email s tým, že svetlá nie sú skladom, ale že snáď dorazia koncom týždňa, vzhľadom k tomu, že idú až z Anglicka. 3.6.2016 Piatok som do daného obchodu volal ako stojí moja objednávka, nejaký pán mi povedal, že svetlá dorazili ale, že mi ide zistiť cenu poštovného na Slovensko a že mi ich pošle. 16.6 som volal do tohto shopu s tým, že kde je moja objednávka a arogantný pán v telefóne mi povedal, že on o ničom nevie,nemal záujem komunikovať a nájsť nejaké riešenie, keď som ho vyzval či sa môže na to pozrieť do objednávok v PC odpovedal arogantne, že NIE .... týmto pádom som už nemal čo viac riešiť ohľadom spolupráce s týmto e-shopom. Neviem odkiaľ môžu mať 100% na recenziách, jediné rozumné vysvetlenie čo mi napadne je, že si ich musia písať sami lebo s takýmto prístupom by nemali ani obchodovať. URČITE NIKDY VIAC !!!

Reakce obchodu PROTRUCK

pouze o objednávky se stará několik lidí a proto je lepší vše řešit e-mailem. Velice nás mrzí vzniklá situace a moc se omlouváme za komplikace s dodáním požadovaných světel.

Co se týče recenzí, ty si opravdu sami nepíšeme - více se můžete dozvědět na https://blog.heureka.cz/2012/08/17/jak-se-vyvarovat-blokaci-eshopu-pri-kontrole-recenzi-na-heureka-cz-kvuli-podvodnym-recenzim/ - psaní vlastních recenzí je nemožné.

Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že případná další spolupráce bude úspěšně dokončena.

• Nechal jsem se nachytat na nižší cenu než jinde
    • Délka dodací lhůty nemožné zjistit zda je zboží skladem

Na gumové koberce do auta jsem čekal 14 dní v dnešní době se mi to zdá trochu moc příští nákup díky ne!!!

• nevím
    • vysoká cena za dopravu ,dlouhé čekání na dodání

nevím