- Rychlé dodání.
- Snadný způsob navrácení zboží, při objednání více velikostí.
Rychlé doručení.Zdravotní obuv.Super barva a kožíšek uvnitř
- velmi rychlé doručení (do méně než 48 hodin - objednáno v podvečer ve středu, doručeno do výdejny v pátek v poledne )
- skvělá kvalita výrobku a velmi příznivé ceny
- dcera se zimními botami vždy spokojená, kupovala jsem kozačky již potřetí za sebou
- zatím jsem žádnou nenašla
- Dobra komunikace s prodejcem
- Kvalitni zbozi
Objednávka před 6 dny, boty nikde. Na mail poslaný před 2 dny nikdo neodpovídá. Kromě potvrzení objednávky žádná komunikace.
- Velmi rychlé dodání
- Botky opět nezklamaly
Vše v pořádku. Velký výběr dětských botiček. Stránky jsou přehledné. Filtry pro výběr - fajn. Botičky přišly v pořádku. Jsou velmi pěkné, vypadají kvalitně. A hlavně jsou kožené.
Kvalitní a zdravé obutí pro děti, rychlé dodání
- Rychlé dodání. Mám ráda protetiky jsou kvalitní a hlavně syn je spokojený. Má širokou nohu a tyto boty vždy sedí
- Nulová komunikace prodejce
- Odeslali jiné zboží
Obchod mi odeslal jiné zboží, po dotazu jak to budeme řešit mi bylo sděleno, že mám boty odeslat zpět. Což jsem udělala. Nikdo už mi nesdělil zda budou situaci řešit výměnou či vracením peněz i po opakovaném dotazování. Do dnes nemám ani boty, ani peníze. Nikdo se neobtěžuje mne kontaktovat ani odpovědět na e-maily. I přes to, že boty mají velice pohodlné, už nikdy více!
- spolehlivě a rychle
Jsou to moje druhé kožené boty barefoot z Protetiky, skvěle padnou. Číslování sedí. Mohu jen doporučit! (Škoda jen, že se nevyrábí i v pánských většich velikostech)
- Nákup přímo od výrobce
Velmi málo informací o produktech v eshopu. Objednala jsem model bot, které jsem synovi opakovaně kupovala (Protetika Fabian). Ty, co jsme měli doma, byly nezateplené kotníkové boty. Přišly nám boty se stejným názvem, ale zateplené fleecem. O tom v popisku nebylo ani slovo.
Byla také komplikace s doručením zásilky. Bylo špatně uvedeno mé jméno a z PPL mi volali, že se zásilka nevejde do boxu, kam měla být původně uložena. -
- Objednávka dorazila rychle
- Pečlivě zabaleno