• Obchod odeslal objednávku velmi rychle. Byla dobře zabalena a zabezpečena proti poškození při přepravě.

Reakce obchodu Proteco-Nářadí.cz

Dobrý den, taková recenze nás velmi těší a jsme rádi, že jste s výrobkem a našimi službami spokojeni! :)

• Super

Vše bylo OK

• +

Vše ok

tým PROTECO

• zboží ok , svižné dodání

• Rychlost
    • Cena

• rychlost

nic

tým PROTECO

Obchod proběhl v naprostém pořádku

tým PROTECO

• Zatím první objednávka a spokojenost

• špatné parkování

Vše bylo OK!

• Rychlé dodání
    • vše v pořádku

• Slušná cena elektrod
    • Celkem rychlé dodání, když vezmu v úvahu vánoční svátky a Nový rok
    • Nic jsem nezjistil

tým PROTECO

Zboží skladem nebylo ani po týdnu doručeno,na stránkách eshopu žadné info o provozní době, objednávku jsem zrušil.Spokojený rozhodně nejsem.

Reakce obchodu Proteco-Nářadí.cz

Dobrý den, tato situace nás velmi mrzí, avšak si dovolíme nesouhlasit. Po dobu vánočních svátků byl na eshopu banner, na kterém bylo napsáno, že zboží objednané v období od 22.12. do 1.1. budeme expedovat od 2.1.

Spolehlivý obchod

tým PROTECO

S obchodem sokojenost. Pouze dopravce zazmatkoval a zakázka putovala z Prahy do Českých Budějovic a zpět do Prahy a znovu do ČB. Doufal jsem, že zakázka bude doručena 3.1. , ale holt to bude až v pondělí, pokud to nebude opět cestovat sem a tam. Dodací lhůta obchodu OK, ale dopravce zazmatkoval.

tým PROTECO

Dekuji za obchod. Vše OK.

• rychlost

• Rychlé dodání, pečlivě zabaleno