Přihlásit se a přidat recenzi

• Neprofesionální chování

Udělala jsem objednávku 6 korálků. Jeden mi přisel jiny. Cenově jiný žádná omluva žádný dorovnání ceny. Po té co jsem napsala mi bylo řečeno že to má asi podobný popis … ne nemá králíček a zajíček a každý korálek jiný. Do teď nepřišlo ani srovnání ceny na email mi nepřišlo ani je korálek není nechcete jiny nebo posíláme bez nej , přitom to bylo na dobírku.

• rychle dodani
    • zabaleno je v obyc. pytlicku a vse dohromady
    • ty sklenene s kovovym telem se furt rozpadaji

obchod ok, ceny ok, konunikace des bes, terminy pro reklamace nedodrzuji

Neposlali zboží… je to už 11 dní od zaplacení/objednání

Krásné zboží, rychlé, bezproblémové doručení.

Za 14 dní od objednávky se nikdo neozval, žádná zpráva, žádné zboží. Pak mi pošlou dotazník ať ohodnotim nakup

Objednávka proběhla bez problémů, mile jednáni, zboží kvalitní, odpovídá fotografii.
    Doporucuji

Zboží je strašné,někde chybí kamínky , nedoručili mi vše a ještě ze mne udělali lhářku.Objednávala jsem dva stejné kamínky jeden byl krásný třpytivý druhý černý jak bota,prostě jedna velká katastrofa už nikdy víc.

• Objednala jsem 2 stejné náramky .Zaplatila a byl doručený pouze 1.Na email vůbec nikdo nereagoval.Nedoporučuji

S obchodem jsem spokojen ale čekal bych třeba jen náznak slevy po jistém upozornění;)

Zboží mi došlo celkem brzy.Byla jsem spokojená.

Zakoupil jsem zde prstýnek, který jsem následně vrátil. Bohužel peníze mi už obchod nevrátil. Počkám ještě týden a pak se obrátím na policii nebo Českou obchodní inspekci. Komunikace obchodu katastrofální. Neberou tel. Špatně informují o stavu objednávky. Koupíte, zaplatíte a jen zoufale čekáte a modlíte se abyste dostali to, za co jste zaplatili.

Vše proběhlo v pořádku, doporučuji

Přišla hen polovina zboží, řetízek jste neposlali a na moje upozornění nereagujete a dovolíte si ještě poslat dotazník spokojenosti...

Zboží nedorazilo vše prosvihnuto a čekat další týden na plyšáka se můžu víte co.

• 100 %

• kvalita

• Rychlé
    • Odpovídá obrázku

Moc spokojená, rychlé jednání a vše podle představ.

Velká spokojenost s přístupem

• Můžu jedině doporučit. Naprosto bleskové odeslání balíčku, krásný šperk a skvělé ceny. Rozhodně to nebyl můj poslední nákup!

• Rychlost dodání a komunikace
    • Kvalita zboží