• Rychlost

• Nejlepší pro mazlíčky. Výroba krásná čistá práce. Ze dřeva nejkrásnější hradiště pro králíčky. Pelíšky také nejlepší co jsem kdy viděla. Tento obchod ví co mazlíčci potřebují ke klidnému a co nejdelšímu životu. Je radost v tomto obchodě nakupovat. Děkujeme.

Ráda se opakuji,tento obchod je nejlepší pro naše mazlíčky. Jsem ráda, že mohu říci, zlaté české ručičky. V tomto obchodě procentně.

Rychla komunikacia, tovar prisiel podla dohody, kvalitny vyrobok, mozem len doporucit :-)

Maximální spokojenost s tímto e-shopem. Nemáme co vytknout.

• Výborná komunikace
    • Rychlost dodání
    • Kvalitní výrobek
    • Žádná

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Nakupovala jsem zde i pro prvního králíčka a jsem naprosto nadšená. Precizní zpracování a krásné výrobky :-). Moc děkuji L.K.
    • Naprosto nic

Originální a kvalitní výrobky.

• Velmi dobrá domluva
    • Zboží přišlo nepoškozené
    • Zboží přišlo tak, jak jsem si ho objednala

Skvělá komunikace

Určitě doporučuji, objednala jsem záchůdek pro králíčka a byla jsem skeptická, že bobky nepropadnou, ale všechny propadávají! Děkuji!
    Těším se, až uvedete k prodeji velký mega WC s roštem, budu mezi prvními zájemci!

• Kvalitní zboží
    • Krásná ruční práce
    • Spokojenost králíčků

Koupila jsem zde záchůdek se seníkem již podruhé (mám druhého králíčka a o první seník s WC se rvali
    Jsem se zbožím naprosto spokojená!!! Jen tak dál!

komunikácia s obchodom je na jednotku :)
    presne vedia odpovedať na vaše dotazy

• Kvalitní hračky z přírodního dřeva
    • kreativní pojetí
    • králíček je velmi spokojený
    • přívětivé ceny
    • Nepřišel email s informacemi o objednávce, ale až email o upozornění na zaplacení po týdnu

Reakce obchodu www.promazliky.eu

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Omlouváme se, ale čelíme aktuálně technických problémům - emaily s potvrzením objednávky z našeho systému zákazníkům, kteří mají gmail, velmi často nedojdou. Google je totiž silný zastánce bezpečné komunikace a emaily generované systémem automaticky již tvrdě zahazuje. Intenzivně pracujeme na odstranění těchto potíží, věříme, že se to co nejdříve podaří. Děkujeme za pochopení!

• Rozhodně skvělá komunikace
    • Výhoda možností na zakázku
    • Dřevěné kvalitní produkty
    • Precizní a promyšlená práce

Paní mi byla v telefonu moc nápomocná, vše vysvětlovala, byla aktivní ohledně nápadů a veselá, čehož si moc vážím. Pan odvedl skvělou práci ohledně výroby + krásného hladkeho zabroušení, prostě super. Králice si z ošklivého plastu na dřevo hodně rychle zvykla a spinká na něm jak "zabitá" :-)

Skvělé hračky pro mazlíčky, které jsou i moc pěkné na pohled. Za mě super, mnohem lepší, než nějaké plastové hračky. A napáječka také perfektní.

Dobrá komunikace, kvalitní výrobek.

• Nádherně zpracovaný domek
    • Ručně vyrobeno

Vše přišlo v pořádku.
    Jsme maximálně spokojeni. Vřele doporučuji.

• Individualni prani splneno na 1*
    • Rychla komunikace

Chtela jsem udelat ohradku, napsala jsem na FB s dotazem a popsala co bych potrebovala- jeste tentyz den odpoved. Nasledovala objednavka, za cca 4 tydny jsem mela zbozi u sebe, vsechno souhlasilo, ohradka krasnaDekujeme s Bublinkou

Krásné ručně vyráběné produkty pro králíčky a jiné zvířátka

Vše bez problémů.