• Bezproblémový obchod
    • Rychlost dodání zboží
    • Kvalitní výrobky

• Vyborna komunikace
    • Mily pristup

Jsme nadmíru spokojení jak s přístupem, tak s výrobky. Také proto se každý rok vracíme :)

• Originální
    • Ručně vyráběné
    • Roztomilé
    • Praktické
    • S možností vypálení vlastního textu na výrobek
    • Český výrobek
    • Rychlost i před Vánocemi
    • Velice dobrá komunikace
    • Způsob doručení (Zásilkovna)
    • Opravdu žádný!

Mnohokrát Vám děkuji za hezký dárek a přeji Vám spoustu dalších spokojených zákazníků. Díky, že jsem na Vás narazila, nebudu už kupovat jinde. Zdraví také malá Popelka, která si Vaše produkty nemůže vynachválit.

Nakupovali jsme zde víckrát a vždy výborná vstřícnost prodejce.

• Rychle doruceni
    • Vyborne zabaleno

• kvalita
    • rychlost
    • preciznost
    • zpětná vazba

Shrnutě řečeno - naprostá spokojenost. Nechal jsem si od nich na zakázku dle své představy a náčrtu vyrobit ohrádku pro mého králíčka a nestačil jsem se divit. Přišla mi nádherná ohrádka tak, jak jsem si představoval, navrhnul a do posledního milimetru to souhlasilo :-). i kvalita dřeva a práce precizní! Za mě nejlepší obchod na výrobu ohrádek a dalších věcí jako záchody, hračky apod. pro Vaše mazlíčky. Mohu jen doporučit :-)!

Doporučuju , mají super krásné výrobky pro mazlíky a krásné a vtipné cedulky na dveře .

• Objednávka rychle doručena, zboží dle představ, naprostá spokojenost :)!!!

Vřele doporučuji, rychlost výroby a dodání, perfektní komunikace,a nejvíc spokojený králíček

• Perfektní zpracování výrobku a i když je to výrobek na míru tak včasné dodání :-) S majiteli eshopu komunikace na výbornou.

+ originální výrobek na míru
    + možné přizpůsobit potřebám zákazníka
    + kvalita výrobku
    + komunikace s eshopem ohledně termínu a způsobu dodání výrobku
    + platba na dobírku

S balíčkem jsem byla velice spokojená. V objednávce byla i polička na přání a i přesto byl balíček velice rychle vyřízen. Byla jsem nadšená a navíc musím dát velké plus za komunikaci :-) Určitě zase brzy objednám.

Dobrá komunikace,velmi krásné a precizní provedení.Mohu jen doporučit.

• Dobrá komunikace
    • Skvělé výrobky

• Obchod odoslal tovar hned ako mohli :)
    • Velmi mily pristup
    • Ked mi nieco v objednavke chybalo, predajci vyvinul snahu a komunikoval so mnou, tiez mi poradil aky sposob dopravy vychadza najlacnejsie
    • nie su na Slovensku :)

• Velmi dobrá a rychlá komunikace.

vše proběhlo jak mělo

velkou nevýhodou je podle mého názoru nenatření překážek barvou, jinak překážky se nám moc líbí.

Reakce obchodu www.promazliky.eu

velmi Vám děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že jste s námi spokojená jen na 60%, ačkoli se Vám - jak uvádíte - naše překážky líbí. To, že překážky nejsou natřeny barvou, je skutečnost, kterou na stránkách uvádíme, stejně jako to, že na přání si lze doobjednat ošetření překážek proti vnějším vlivům včelím voskem. Filozofií naší výroby je zůstat přírodní i za cenu toho, že naše výrobky nebudou hýřit barvami. Zvířátka velmi často předměty okusují, nechceme tedy jakýkoli z našich výrobků činit pro mazlíčky toxickým-proto nabízíme pouze namoření naprosto neškodným včelím voskem. Necháváme na zvážení každého zákazníka, zda si na vl. riziko jakkoli překážky nabarví... Děkujeme Vám za pochopení a přejeme hodně úspěchů při skákání! :-)

• V e-shopu vyhotoví věci na míru,rychle, bez problému, precizně.

V e-shopu vyhotoví věci na míru,rychle, bez problému, precizně. Zajímají se o názor zákazníka, určitě mohu doporučit :)

• Tento obchůdek dělají skvělí lidé,kteří Vám dokáží splnit každé přání a je na nich vidět laska ke zvířatům.... obchod můžu jen doporučit a naši kralíčci též... Děkuju mnohokrát.. .