Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Otřesný zákaznický servis. Firma odeslala jiné zboží než jsme měli objednáno, což jsme nezjistili okamžitě po převzetí balíku, protože se jednalo o dárek k narozeninám a při převzetí balíku byl přítomen syn, pro kterého byl dárek určen, balík tedy zůstal dva dny neotevřený ve skříni. Ráno už mi však volala extrémně nepříjemná pracovnice firmy, že už máme zásilku doma a že jsme si nevšimli, že je tam jiné zboží. Žádná omluva, absolutně nic vstřícného. Mluvila se mnou jako se zlodějem, co si chtěl nechat cizí zboží s vyšší hodnotou. O obsahu zásilky jsem se dozvěděla až v tento moment od ní. Celkově byl ten telefonát velice neprofesionální až urážlivý. Celá situace má však dohru v podobě e-mailu od jednatele společnosti, který mi po sepsání této recenze počal vyhrožovat žalobou a podobně jako pracovnice zákaznického servisu mi naznačoval, že jsme si dražší zboží chtěli ponechat, protože prý zaměněný balík byl přeci několinásobně těžší a tak tedy máme poznat i bez otevření, že se nejedná o naše zboží. Pokud pominu, že balík jako dárek k narozeninám vyzvedávala moje skoro sedmdesátiletá maminka a ta určitě neřeší, kolik ten balík váží a ani nepředpokládá takový amatérismus, je chování pana jednatele zcela za hranicí toho, co je přijatelné směrem k zákazníkovi. Pan jednatel dále v e-mailu tvrdí, že svou chybu napravili do 8 minut po našem telefonátu, tedy, že do 8 minut vygenerovali štítek a mojí zásilku budou znovu podávat. Bohužel ani to není zcela pravda, pracovnice firmy mi totiž v telefonátu oznámila, že moje zboží (řádně zaplacené) neodešlou znovu, dokud já neodešlu to vyměněné. Ani toto nepovažuji za dobrý zákaznický přístup. Já zásilku samozřejmě firmě vrátím, ale vytisknutí štítku a podání na zásilkovnu mohu zrealizovat až ve chvíli, kdy nemám v programu žádné jiné dříve naplanované aktivity, tzn. řádově večer či další den. Nevidím důvod do té doby zadržovat moje řádně uhrazené zboží, zvláště pokud jejich chybou hrozí, že zásilku nestihnu obdržet před narozeninami, na které je zboží právě určeno. Proti tomuto postupu jsem se tedy během telefonátu velmi důrazně ohradila a výsledkem je tedy, že správné zboží skutečně odesílají před obdržením vyměněné zásilky, přestože to původně neměli dle slov pracovnice servisu v úmyslu.
Vzhledem k množství recenzí, které jsou u této firmy stažené, skryté či vymazané na žádost autorů se mohu jen domnívat, proč tomu tak je. Moji recenzi se snažila firma odstranit neprofesionálním nátlakem a vyhrožováním žalobou. Svou recenzi ponechávám, neboť na ní není nic, co by se nezakládalo na pravdě. Zastrašování na mě nefunguje. -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Objednána Barbie česací hlava, nejnovější model, ale dorazil jiný typ, než byl na e-shopu vyobrazen a popsán.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Dobíjecí stanice na ovladače nefunguje dobře
Zaplaceno doručení v krabici a zásilka dorazila v obálce
Objednala jsem si hru na Nintendo Switch, dodali mi ji v polském jazyce a přitom v popisu bylo uvedeno, že je hra v anglickém jazyce!
Nebude to chyba obchodu,ale dopravce ZÁSILKOVNA.Pro naplněnou kapacitu v daném místě,mě zásilka byla přesměrována na nejbližší point,ale zatím bez odpovědi na vyzvednutí ...
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- mají na webu hry které nejsou na skladě
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora.
- Jedině že zboží bylo pěkné jinak dlouhá čekací doba .Žádné odpovědi když jsem psal ohledně doručení nedošla .Nezájem obchodu .
Hračka je velmi hezká .Čekací lhůta tragédie .
22.11. jsem objednal, 23.11. přišel mail, že zboží převzal dopravce.
Do dnes zboží nemám.
Dnes má syn narozeniny.
Musel jsem objednat jinde.
Na firmu není žádný telefon, pouze mail! -
Hodnocení bylo odstraněno – zákazník hodnotí nákup v jiném e-shopu.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Bez předchozího upozornění mi přišla jakási PL verze hry . Tento dárek syna jistě potěší !