Zboží zatím nedoručeno bez informace. Není co hodnotit
- ochota
- rychlost
Výborná komunikace. Rychlé vyřízení objednávky.
vše ok
- Příznivé ceny
- Kvalitní sortiment
- Komunikace na úrovni
velký výběr
- Skvělý poměr cena / výkon. Bezproblémová komunikace s dodavatelem a dodání zboží v požadovaném termínu.
Rychlost dodání, příjemné jednání a ochota.
- Zbozi zatim nedorazilo, obchod mlci. Pri objednavce se zbozi jevilo skladem
Reakce obchodu Profi Regály
Vážený pane Jiří Kováči,
dne 24.3.2021 jste si objednal policové regály SUPER, dodací termín je u těchto regálů 5 až 15 pracovních dní což znamená, že zboží může být dodáno do 16.4.2021.
Zboží jste si objednal v kalkulátorech, kde je tento termín uveden ve zvýrazněném žlutém poli.
Jelikož jste při objednání s našim termínem souhlasil, nemůžete se nyní divit, že zboží ještě nebylo zkompletováno a dodáno.
Obchod mlčí, protože od Vaší objednávky uplynulo 6 pracovních dní.
Jelikož zřejmě spěcháte, zboží Vám vyexpedujeme ve 14 KT.
S pozdravem PROFI REGÁLY -
V zásadě jsem spokojen pouze s rozměry, které jsem poptával. Cena absolutně neodpovídá kvalitě konstrukce .
Ta je technicky nedomyšlená a vykazuje chyby v jednotlivých spojích a je bohužel velmi snadné kontaktní spoje zdeformovat . Patní podložky , bez zbroušení není vůbec jednoduché naklepnout .
Moje zkušenosti s jinými regály , jsou podstatně příznivější .
PROTO NEDOPORUČUJI .Reakce obchodu Profi Regály
Vážený pane Kryšpíne a paní Kryšpínová,
velmi nás mrzí, že jste nebyli spokojeni s kvalitou zboží ale mohli jste po převzetí zboží, využít práva toto zboží vrátit bez udání důvodu s vrácením peněz, to jste neučinili. Vrácení zboží bylo dokonce telefonicky předjednáno.
Policové regaly SUPER, které vyrábí italský výrobce firma Metalsistem ( www.metalsistem.com ) jsou
kvalitním výrobkem s dlouholetou tradicí a není je třeba při instalaci jakýmkoliv způsobem upravovat.
V uživatelské příručce je dokonce upravování zakázáno. -
Doporučuji
Spokojenost, potřebovala jsem dodat regály ve zkráceném čase a bylo mně vyhověno.
Nakupuji opakovaně. Vždy vše v pořádku dle představ.
Není to má první objednávka, vždy jsem byl spokojen!
- ochota při konzultaci
- rychlá a příjemná odpověď
- fajn webové prostředí - konfigurátor regálů
- Ceny OK
- velký výběr a variabilita pro objednání regálu
- zbytečně "spamují" a k jedné objednávce přijde asi 7 mailů
- u zboží, které uvádí jako dostupné skladem dojde k expedici téměř až po týdnu od úhrady
zboží dorazilo lehce poškozené, bohužel to nebylo viditelné v zabaleném stavu a jejich termín na reklamaci do 3 pracovních dnů jsou ve skutečnosti pouze 2 dny. Zboží dorazilo ve středu a reklamační email jsem odeslal v sobotu, ale stručně mi odpověděli, že už je bohužel pozdě. Nevím, zda by něco změnilo, kdybych email s reklamací odeslal v pátek např. v 17:00, tedy po pracovní době.
Reakce obchodu Profi Regály
Vážený pane,
máte pravdu ale to jsou podmínky od firmy Toptrans. Přepravní služby pouze zprostředkováváme. -
- intuitivní interaktivní návrh s vizualizací na e-shopu
seriózní obchod, výborná komunikace, kvalitní zboží
Vše perfektní.
dlouhá doba expedice
- Rychlé a profi jednání.