- Kvalita a rychlost
Zajímavý sortiment
- Komunikace
- Profesionalita
Objednal jsem si zboží, které mi bohužel kvůli dlouhým dosadil lhůtám výrobce nebylo možno doručit. Dostal jsem však okamžitou informaci a nabídku na koupě nižšího modelu skladem. Došlo však k omylu a doručen mi byl model o dvě kategorie nižší. Po potvrzení tohoto nedopatření s obchodem mi byla zaslána správná kamera, jako dárek prodlužovací kabel a vrácen přeplatek na účet.
Naprosto profesionální a rychlé jednání. Mohu vřele doporučit nákup u Profio -
Poslaly mi jiné zboží než jsem si objednal ale obchod mi ihned poslal to správné a špatné kurýr odvezl tak mně to nic nestálo. Takže za mne super doporučuji všem.
- ochota obchodu vše vyřešit
- čas doručení
Obchod v pohodě, dostal jsem produkt a také všechny informace co jsem potřeboval. Doručení trvalo dva dny neboli docela rychlé
Recenze byla smazána ve smyslu bodu 8.3.2 Podmínek používání nákupní galerie Heureka.cz.
Super komunikace a rychlé vyřízení mé poptávky.
- Komunikace
- Doba dodání
Seriózní přístup obchodu. Jsem spokojený s každou objednávkou, kterou v eshopu udělám.
- Rychlé dodáni
- Všechno vyřešeno je spokojnosti zakaznika
Spokojenost
- Poradenstvi
Kvalitní výrobce kamer s opravdu vynikajícím poradenstvím i servisem prodávaných produktů. Toto mohu opravdu vyzvednout.
Nejlepsi odbornici
- Odbornost
- Rýchlosť dopravy
- Kvalita produktu
- Profesionalita na urovni
Kupoval jsem od nich už více věcí a vždy perfektní servis s produkty které plní mé nároky na 110%.
absolutni spokojenost se vsim
- Kvalita