• Klamavé informace u popisu zboží
    • Fotogalerie neodpovídající skutečnosti

Nakupoval jsem zde poprvé a naposledy, u výrobku byla fotografie neodpovídající skutečnosti a popis výrobku lákal na celé balení, ovšem popis byl klamavý a dorazil pouze jeden kus z balení, vznikl tak nejdražší výrobek v republice.

Reakce obchodu ProdejStavebniChemie.cz

je nám líto, že jste nebyl s nákupem u nás spokojen a došlo k nedorozumění při objednání.

Určitě nebylo naším záměrem Vás uvést v omyl, ani poskytnout klamavé informace.
    Informaci o ceně za dodávané množství produktu jsme informovali v popisu i v hlavičce. Zatím nikdo z dalších zákazníků nepodal stížnost, že bychom uváděli nepravdivé údaje. Nicméně jsme tedy obrázek, i popis rozšířili, aby bylo vše ještě jasnější.

Co se týká ceny, tak ta je v souladu s ceníkem dodavatele Mapei.

Originální balení obsahuje 10 tub výrobku a stojí desetkrát tolik, než byla naše cena uvedená na eshopu, přičemž tato uvedená cena je srovnatelná s konkurencí. Tedy Vaše tvrzení, že se jedná o nejdražší výrobek v republice je tím pádem bezpředmětné.

To, že prodáváme výrobek po jednotlivých tubách, je benefit pro zákazníka, aby si mohl koupit produkt v menším množství, než je celé drahé balení.

Vaši stížnost jsme urgentně vyřešili ve Váš prospěch. Peníze za zboží jsme Vám vrátili v plné výši včetně veškerých nákladů na vrácení a dokonce ještě před doručením vraceného zboží, tedy ihned.

Prosím tedy o pochopení, že došlo pouze k nedorozumění, nikoliv ke klamání zákazníka.
    Za což jsme se Vám omluvili a sjednali nápravu, aby Vám nevznikla jakákoliv škoda.

Děkuji.

S přáním příjemného dne,
    Bc. Michal Jakubec
    ProdejStavebniChemie.cz

• Zboží je prostřednictvím internetu nabízeno i přes to, že není skladem.

Reakce obchodu ProdejStavebniChemie.cz

mrzí nás, že jste nebyl s nákupem spokojený.

Věříme, že došlo pouze k nedorozumění.

Na našem internetovém obchodě nabízíme i zboží, které nemáme momentálně skladem, ale lze je objednat u dodavatele.
    Tuto skutečnost, jakožto i dobu dodání zboží, uvádíme v detailu každého produktu, případně naše zákazníky ihned kontaktujeme a řešíme s nimi možnosti dodání, případně alternativy. Tímto způsobem jsme postupovali i ve Vašem případě.

Mrzí nás, že pozdní doručení, ačkoliv po dohodě, má za následek negativní hodnocení a Vaši nespokojenost.

Snažíme se se zákazníky vždy jednat na rovinu a řešit nastalé problémy okamžitě. Stejně tak zajistit neskladové zboží v co nejkratším termínu od dodavatele.

Děkujeme za pochopení.

S přáním pěkného dne,