Jako vždycky naprosto perfektní
- Velmi solidní jednání
S panem Ivanem Semančíkem již obchoduji hodně dlouho a vždy bez problému a k mé plné spokojenosti.
Velmi ochotný prodejce, malý dárek v balení. Rád objednám znovu.
- Výborná komunikace
- Vstřícné jednání
Měla jsem problém vyzvednout zboží a pán byl velice ochotný a ihned mi zboží poslal do nejbližší zásilkovny i přesto, že jsem původně dala osobní vyzvednutí. Komunikace na jedničku, odpovědi okamžité. S jednáním i se zbožím jsem nadmíru spokojená. Skořicová párátka můžu jen doporučit a těším se na další objednávku :)
Děkuji :) -
- Skvělá komunikace
- Rychlé vyřízení objednávky na druhý den (potřebovala jsem jako dárek na poslední chvíli)
- 2x dárek k objednávce! Jinde už kupovat nebudu :)
- Vynikající zboží, vstřícný přístup k zákazníkovi
- rychlost a ochota, přehlednost
Mám pocit, že tento obchod vedou odborníci na čaj. Vědí jaké zboží prodávají, jeho původ i nejlepší přípravu u každého typu čaje. Zatím si nedovedu představit, že bych čaj objednávala jinde.
- Široký výběr velmi kvalitních čajů.
Velmi hezké jednání. Tak by měl vypadat každý obchod.
- Skvělý obchod s výborným čajem a moc milým personalem
- Rychlost dodání
- Kvalita
- Nízké ceny
- Žádná není
Naprostá spolehlivost. Nakupuji zde čaje pravidelně a byl jsem vždy maximálně spokojený.
funguje dobře, přehledně.
- rychle vyřízená objednávka (i speciální požadavky), možnost osobního vyzvednutí v Praze, spolehlivost
Čaje zde kupuji již několik let, vždy velká spokojenost
- výborná kvalita čaje, spolehlivé jednání, z cca 5 nákupů zatím vždy 100% spokojenost
- Seriózní, osobní přístup. Vztah k produktu i zákazníkovi, užitečné informace. Skvělé.
- Kvalitní sortiment
- Vzorky k objednávce
- velký sortiment,řada novinek
pohodové nakupování pro milovníky čajů
S tímto obchodem mám jen kladné zkušenosti. Kvalita a spolehlivost je zde samozřejmostí. Za nákup zde dostanete pokaždé i něco navíc. Už teď se těším na další nákup.