Litrová lahev se balí týden?
Reakce obchodu probioticky.cz
Dobrý deň, pán Václav a ostatní naši drahí zákazníci,
mrzí nás, že ste museli dlhšie čakať. Problém so skladom a meškaním avizujeme už niekoľko týždňov cez vyskakovacie okno na e-shope aj v každej emailovej komunikácii. Nic neprikrášľujeme, hovoríme veci priamo a pravdivo, hoci nám táto situácia nie je príjemná.
Vzhľadom na to, že celú logistiku outsourcujeme prostredníctvom fullfilmentových služieb, nevieme v tejto situácii takmer nič robiť. Využívame najväčšieho a najkvalitnejšieho poskytovateľa týchto služieb na Slovensku. Vďaka nemu doručujeme aj ČR ako doma, na druhý deň od odoslania. To však neznamená, že sme s ním na 100% spokojní a nie je čo zlepšovať. Je nám to ľúto a mrzí nás to. Problém mali okrem nás aj stovky iných eshopov a týkal sa desiatok tisícov objednávok.
Tento poskytovateľ využil september na prípravu na najvyťaženejšie e-shopové obdobie pred Vianocami, na vybudovanie najpokročilejšej automatizácie v SR. Táto komplikovaná operácia viazala veškeré dostupné ľudské kapacity. Väčšina zákazníkov to s porozumením a trpezlivo prijala, niektorí si ponadávali a dali neg. hodnotenie. Máte na to právo.
Od skladu máme informáciu, že v priebehu najbližšieho 1-2 týždňov bude situácia stabilizovaná a zákazníci sa budú opäť tešiť z najrýchlejšieho doručenia, na aké sme boli všetci zvyknutí.
P.S.: Túto objednávku zhodou okolností zabalili ešte v ten istý deň, ako prišlo toto hodnotenie a zanedlho bola aj úspešne doručená.
S pozdravom, Matej Radošovský, konateľ -
- Na stránkách obchodu je uvedeno, že při objednávce do 12 hodin bude zboží doručeno druhý pracovní den. Objednal jsem v pondělí v 5 hodin a zboží přišlo ve čtvrtek.
Dobry den,
vyvijame maximalne usilie, aby sme objednavky odosielali okamzite. Nasu rychlost potvrdzuju mnohe pozitivne recenzie na SK a CZ heureke. Vlastne je to nasa najcastejsia vyhoda, ktoru zakaznici spomenu v recenziach.
Napriek tejto snahe sa obcas stane, ze sklad nestiha, kvoli roznym, prevazne externym faktorom, ktore nas eshop nema plne vo svojej moci. Tento rok je na taketo zlyhania zvlast bohaty, co si bolestne uvedomujeme. Nemame umysel klamat zakaznika.
Prijmite nase ospravedlnenie a dakujeme za pochopenie, s pozdravom, Radosovsky. -
Zboží přišlo poškozeno,obyl zničen, obsah vytekl.
Vážený pane,
mrzí nás toto negatívne hodnotenie, ktoré je vôbec prvé, ktoré sme dostali. O to viac, že je nezaslúžene. Preto si dovolíme napísať vysvetlenie aj touto cestou.
Nemali sme informáciu, že zásielka je poškodená. My sme dostali avízo od Zasielkovne v takom znení, že Vaša vyplatená zásielka leží na odbernom mieste posledný deň a je nevyzdvihnutá. Takúto informáciu ukazoval aj tracking Zasielkovne. Okamžite sme Vám volali. Kedže sa nám nepodarilo s Vami spojiť (pretože zahr. čísla nezdvíhate), predĺžili sme čas na prevzatie zásielky do 10.5. a snažili sme sa s Vami ďalej spojiť. Celkovo sme Vám počas toho týždňa volali 7x a kedže ste mali aj obsadené, posielali sme Vám aj SMS (že je všetko pravda tak, ako píšem, dokazujú printscreeny, ktoré sme Vám poslali do emailu).
Preto nás prekvapila správa, že tovar je rozbitý a dozvedeli sme sa to až z Vášho hodnotenia na Heureke. Následne sme si situáciu telefonicky preverovali v Zasielkovni, kde nám potvrdili, že bola zásielka naozaj poškodená.
Ľudsky tomu nerozumiem, že hoci nemáte tovar ani peniaze, miesto kontaktovania odosielateľa sa uspokojíte s napísaním neférového a nepravdivého hodnotenia. My sme urobili maximum možného, aby sme sa s vami spojili. My sme iniciovali komunikáciu aj zaslanie nového tovaru, hoci sme sa o celej situácii dozvedeli až z tohto hodnotenia. Máme chat, máme FB, máme telefón, emaily. Nič z tohto ste nevyužili.
My sme čestní ľudia vo férovej firme. Zdvíhame telefóny, odpovedáme na emaily, slušne komunikujeme s malými aj veľkými zákazníkmi. Týždenne riešime viacero podobných prípadov, pretože vieme, že občas to pri doprave proste nedopadne dobre. Bez fotiek, bez rečí a otázok posielame obratom náhradne zásielky. Ale k tomu potrebujeme Vašu pomoc a aktívny prístup.
Za pochopenie ďakujeme, s pozdravom, Radošovský, jednatel.