- Nebylo oznámeno že je objednáno musel jsem ověřit telefonicky 3 dny se neozvali.
- Absolutní nekomunikace obchodu
- Zboží uvedené, že je skladem ale skladem není!
Po zaplacené objednávce, kterou jsem obratem zrušil jsem musel vymáhat zpětné zaslání peněz. Peníze došly zpět až po 2 urgencích. Obchod vůbec neodpovídal na žádnou komunikaci.
- Týždeň pokial odoslali zásielku a do vtedy žiadna info
Reakce obchodu Přívěsy1.cz
Dobrý den, mrzí nás vaše zklamání. Nicméně zboží, které jste objednával, bylo doručeno do 5 dnů od objednání na zahraničí (SK) výdejní míso Z-BOX . Nenapadá mě tedy, co by mohlo být špatně. Pokud vás ano, jsme otevřeni jakýmkoliv připomínkám.
- Nabízí zboží, které nejsou schopni dodat
Objednáno 1.6.2023, do dnes (17.11.2023) zboží obchod neodeslal. Na telefonický dotaz odpovídají, ale nejprve se čekalo, až se zboží vyrobí, pak se čekalo, až se naplní kamion, který zboží doveze a teď se čeká netuším na co. Nejsou schopni poskytnou konkrétní termín dodání. Smutné je, že před objednáním jsem do obchodu volala, protože na stránkách bylo (a stále je!) napsáno ohledně dostupnosti zboží, že je na cestě, a bylo mi řečeno, že dodací doba bude cca 3 týdny. Že to ale budou měsíce, to jsem opravdu netušila. Pomalu to bude půl roku.
Zboží mělo být na skladě, nebylo a doručeno bylo až za 8 dnů.
Po 6 dnech zboží nedorazilo i když je v eshopu zboží stále skladem.
Zrušeno, neměli skladem jak deklarovali a cenu pro objednání zvedli o 10k Kč.
- Nebyli mi schopni zaslat bankovní účet pro platbu převodem do jednoho týdne od potvrzení objednávky. Při moji další urgenci mi sdělili, že botičku stejně na skladě nemají.