Komunikacia velmi slaba, cena na tovar v troch mailoch a zakaždym ina cena. Považujem to za nezodpovedny prístup k zákaznikovi
Asi 14 dní před vánoci jsem objednal dárek pod stromeček pro vnučku. Dodnes nedorazil.
- Rychlé doručení
- Dobrá informovanost
- Blesková reakce na doplnění objednávky a při vyskytnutém problému vše vyřešeno ke spokojenosti a v předvánočním frmolu opět rychle. Děkuji
Obchod doporučuji. Jde vidět, že personálu záleží na spokojenosti zákazníka. Čehož si v dnešní době cením.
- Široký výběr, slušné ceny
Rychle vyrizeni objednavky. Zbozi v super kvalite. Kupovala jsem tematucke darky pro dceru k Vanocum - exklusivni nabidka kabelek dle fakult jen tady.
- Velmi kvalitní zboží
- Byla jsem okouzlena neuvěřitelnou rychlostí dodání. Večer jsem zboží objednala a další den ráno mi přišla zpráva, že si zboží můžu vyzvednout. A co je na tom nejpřekvapivější, že to bylo pár dní před Štědrým dnem. Za mě prostě pecka.
- Rychlost. Ve čtvrtek večer okolo 19 hodiny byla provedena objednávka přes eshop a na druhý den v pátek v jednu hodinu odpoledne jsme si balíček přebírali.
Dárek přišel maximálně rychle v předvánoční hektické době.
- Specializace na Harry Potter produkty
- Dobré ceny
- Super komunikace s klienty
Skvělý Harry Potter obchod a rychlým dodáním, příznivými cenami a excelentním přístupem k zákazníkům. Doporučuji.
- Rychlé dodání, nižší cena než u konkurence
- jsou extrémně rychlí a spolehliví
Nakupuji opakovaně, vše vždy bez problémů.
Super rychlé dodání a zboží bylo důkladně zabalené. Určitě nakoupím znovu
- ceny
- sortiment
- Rychle bezproblemove dodani
Rychlé doručení, kvalitní výrobek
- Rychlost expedice
- Rychlost doručení
Zajímavé zboží, rychlé dodání, kvalitní balení…