Vak na batoh byl objednán 29.6. Po urgenci dne 18.7. mi bylo sděleno, že zboží dorazí nejdřív za týden. Objednávku jsem zrušila!

Reakce obchodu prepare.cz

Dobrý den, velice se omlouváme za nevyřízení Vaši objednávky z důvodu nedodání zboží od dodavatele. Je nám to velice líto.

• Objednáno před 8 dny. Žádná zpráva, nic jsem neobdržel, pouze hodnocení Heureka.cz

Reakce obchodu prepare.cz

Dobrý den, omlouváme se za zpoždění několika dní z důvodu vyprodání zboží. Doufáme, že jste se zbožím spokojen. Ještě jednou se omlouváme za zdržení

Zbozi bylo poslany "az byl cas" ,tedy ve stredu odpoledne, potreboval jsem ho rano, mohlo prijit uz v utery, a prislo poskozeny vinou spatnyho vlozeni do krabicky, vina prepravcem je vyloucena..............kdyz neco posilam, mel bych to pred zabalenim zkontrolovat, u drahejch veci obzvlast!!!

Reakce obchodu prepare.cz

Vaše objednávka byla objednána 27. 1. 2023. Uvedený termín dodání na našem e-shopu byl "do týdne". Zboží jsme Vám zaslali 31.1. a následující den jste si jej vyzvednul. Z naši strany tedy bylo zboží dodáno o 3 dny dříve. Co se týká stavu zboží, zaregistrovali jsme Vaši reakci, že bylo zboží poškozeno, ale že jej nechcete vracet. Přesto jsme Vám obratem zaslali omluvu a slevový kupón na další nákup. Pokud zboží skutečně bylo poškozeno, měl jste plné právo jej reklamovat. Bohužel nelze každé zboží vybalovat z originálních obalů výrobce a kontrolovat před odesláním. Ještě jednou se omlouváme za potíže, které vznikly na straně výrobce zboží a doufáme, že třeba v budoucnu využijete slevový kupon, který jsme Vám zaslali.