• Kvalitni
    • Dle popisu
    • Velikosti sedí

Kvalitní výrobky s velikostmi padnoucí dle značení

Perfektní komunika i výměna produktu

Kvalitne produkty, informovanie o zasielke

• Veľmi rýchle dodanie
    • Krásne zabalené
    • Informovanie mailom o každom kroku objednávky

Super, skvelá kvalita, malý darček, pridali aj zľavu na ďalší nákup. Určite som tu nenakupovala poslednýkrát. :)

• rychlost dodání
    • kvalitní zboží

jsem spokojena

• rychlé doručení
    • balíček pečlivě a hezky zabalen
    • zboží vypadá hezky

Webová prezentace a vyznění značky působí, že se jedná o oblečení šité v Česku, a proto mě překvapila cedulka "made in Bangladesh", které se snažím vyhýbat. Tričko ale působí kvalitním dojmem a snad jako dárek bude mít úspěch.

• Rýchle doručenie
    • Krásne šatky
    • Kvalitný tovar

• Obchod jsem našla při hledání doplňků z vlny. Pár dní jsem přemýšlela a už mám doma krásnou, měkkouckou a hlavně teplou šálu.

Spokojenost. Rychlé doručení, krásně balené.

• Kvalitni produkty
    • Doba dodani uvedena na strankach nebyla dodrzena

• oblečení uváděno z bio bavlny s certifikací GOTS
    • spodní prádlo nelze vyměnit ani vrátit
    • průměrná kvalita

Z nákupu jsem byla zklamaná. Tričko jsem vracela, přišlo mi průměrné kvality, vyrobeno v Bangladéši, nenašla jsem označení certifikace GOTS, které je uváděno na stránkách. Kalhotky bych také vrátila, protože mi velikostně neseděly, avšak po prostudování obchodních podmínek jsem zjistila, že spodní prádlo nejde ani vyměnit ani vrátit. S tím jsem se setkala poprvé, běžně spodní prádlo na jiných internetových obchodech vracím. Vrácení peněz za tričko proběhlo v pořádku.

Reakce obchodu Premium Basics

Dobrý den, Gabrielo,

velmi nás mrzí, že zakoupené tričko nesplnilo vaše očekávání.

Dámské tričko Essential, které jste si u nás vybrala, je "základní" model s nižší gramáží a bezešvým provedením viz detaily produktu. Přesto se jedná o kvalitní a oblíbené tričko, které je vyrobeno ze 100% bio bavlny s certifikací GOTS. Informace o certifikaci produktu lze nalézt na štítku každého produktu a v případě nejasností je můžeme na požádání předložit.

Spodní prádlo po vyjmutí z obalu opravdu není možné z hygienických důvodů vrátit. Jen tak jsme schopni našim zákazníkům zaručit, že spodní prádlo nebylo použité.

Byli bychom moc rádi, pokud byste k nám ještě zavítala a vyzkoušela jiné tričko. S radostí vám doporučíme vhodný model, který uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků.

Jiří - Zdravé tričko.cz

• kvalitní zboží za rozumnou cenu
    • různé možnosti platby a způsoby dodání
    • jedinečnost zboží
    • delší doba dodání
    • velmi časté marketingové informace

• Bleskove odeslání a doručení objednávky, ani ne za 24 bylo zboží k vyzvednutí.
    • Kvalitní osvědčená trička, opakovaný nákup na jistotu.
    • Omezený sortiment.

Kvalitní Basic trička, příjemná, drží tvar. Jednou jedinkrát v minulosti se po prani pretocily švy, reklamace byla okamžitě vyřízena zasláním trička nového.

• Kvalitny produkt
    • Rychle dorucenie

Odporucam Zdrave tricko.cz, uz jedno intenzivne manzel nosil a potvrdzujem kvalitu aj po case.

Reakce obchodu Premium Basics

Dobrý den, Evo,

moc nás těší, že jste s nákupem spokojená a děkujeme za zpětnou vazbu.

Přejeme vám hezký den a těšíme se na další návštěvu. :)

Jiří - Zdravé tričko.cz

• Osobni pristup

• Rychlost dodání

vše v pořádku

• Rychlost vyrizeni objednávky, kvalita zboží

• rychlé dodání
    • hezky zabaleno
    • kvalitní ekologické produkty

• Neskutocne rychle odoslanie, prijemna komunikacia zo strany obchodu, krasne a ekologicky zabaleny tovar
    • kvalitny tovar

ziadne