• Úžasné basic kousky, kvalitně ušité, velmi kvalitní material
    • Luxusně zabalené
    • Rychlé odeslání

Krásné a hrozně příjemné oblečení, jsem moc spokojená a doufám, že v budoucnu budou i jiné kousky.
    Moc doporučuji :-)

• Rychlost dodání
    • Nabízené zboží
    • Ekologické balení
    • Poukaz k nákupu
    • Menší pánský sortiment

• Trička jsou skvěle, kvalitní, padnoucí střih, příjemný material.
    • Rychle doručení, jasna komunikace

• Kvalitní materiál

Všechno je precizně ušité, ať jde o oblečení nebo kosmetické taštičky. Vše je příjemný materiál a krásně zabaleno a rychle dodáno. Nakupujeme s dcerou často a rády.

Nakoupila jsem v obchodě už několikrát. Trička jsou z moc příjemného materiálu, po vyprání drží tvar, vše došlo krásně zabalené, doručení rychlé.

• Vše srozumitelně popsané a vysvětlené.
    • Žádná nevýhoda není.

Kvalitní a poctivé materiály.

Mám viac vecí, tričká aj mikiny. Som maximálne spokojná aj po viacerých praniach. Rýchle doručenie, kvalitný tovar.

Dobrý den, Andreo,

velice si vážíme vaší přízně a děkujeme vám za zpětnou vazbu. :)

S přáním všeho nejlepšího

Jiří - Premium Basics

• Bohužel obchod garantuje udržitelnost logem - Z organické bavlny + Vyšito v ČR (čemuž odpovídá cena). Nicméně reálně jsou trička hlavně basic bez jakýchkoliv výšivek a na štítku přelepeno ještě jinou nálepkou po chvíli přečtete Made in Bangladesh. To mě zamrzelo…

Dobrý den, Karolíno,

mrzí nás, že zakoupená trička nesplnila vaše očekávání.

Trička Essential, které jste si u nás vybrala, jsou opravdu basic (s nižší gramáží a bezešvým provedením viz detaily produktu) a bez nápisů či výšivek, což přímo uvádíme v popisu produktu.

Přesto se jedná o kvalitní a oblíbený model, který je vyrobený ze 100% bio bavlny s certifikací GOTS. Informace o certifikaci produktu lze nalézt na štítku každého produktu a v případě nejasností je můžeme na požádání předložit.

V naší nabídce naleznete i oděvy, které jsou vyrobené v Bangladéši. Podrobně se problematice výroby v ČR věnujeme v našem blogovém článku.

Byli bychom moc rádi, pokud byste k nám ještě zavítala a vyzkoušela jiné tričko. S radostí vám doporučíme vhodný model, který uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků.

Jiří - Premium Basics

Velmi rychlé doručení, luxusně zabalené i s malým dárkem. S tričkami jsem nadmíru spokojená. Příjemný materiál, kvalitně ušité, ani po praní se nic nemění, nosím je moc ráda :-)

• Kvalitní výrobky.

Rychlé doručení, krásně zabalené a opravdu příjemné voňavé triko. Po vyprání vypadá stejně. Po dobré zkušenosti jsem ještě objednala jiný střih. Doporučuji :)

• Moc mne mrzí, že jste se podivně přejmenovali, protože z principu nepodporuji české obchody s cizími názvy.

• rychlost
    • pěkně zabalené

• Kvalitný tovar za slušné ceny

Toto bol môj šiesty nákup. S tovarom som veľmi spokojná, aj po niekoľkých praniach sú tričká aj mikiny rovnaké, nezmenili tvar ani farbu. Mám skúsenosť aj s výmenou, aj s vrátením tovaru a všetko prebehlo v poriadku. Obchod určite odporúčam.

Zboží kvalitní, krásně zabalené. Bio prémiová bavlna, plasty recyklované.

Dobrý den, Terko,

moc nás těší, že jste s nákupem spokojená a děkujeme za zpětnou vazbu.

Přejeme vám hezký den a těšíme se na vaši příští návštěvu. :)

Tým Premium Basics

• Rychlé vyřízení objednávky vč. jejího doručení do ZBoxu.

Objednávka dorazila v krátkém čase a pěkném dárkovém balení.

• Prémiová kvalita

• Skvělý výběr
    • Moc hezké balení
    • Velká spokojenost!
    • Velikosti odpovídají

Spokojenost. Rychlé dodání. Krásně baleno.