- Přišla každá peřina jiná a špatná šířka
- Nedoporučuji
Byla dodána jiná peněženka, která je na faktuře a taky na objednávce.
Kapsy na karty v peněžence nejsou rovnoměrné, jedna karta vyčuhuje až k okraji sousední kapsy, druhá je křivě a třetí tam zapadne celá, takže nejde skoro vytáhnout.
Když do kapsy dám pár mincí a to tak, že nejsou přes sebe ale vedle sebe aby tam nebyla boule a zasunu karty, tak je peněženka rozšklebená do výšky 7 cm, protože není v ohybu žádná vůle.
Ihned po otevření v rohu promáčklé krabičky (ne z dopravy, ta obalová byla v pořádku) se po celé místnosti vyvalil nepříjemný zápach, ne klasická vůně kůže která je cítit na pár cm a je příjemná, ale něco až chemického co je i po týdnu silně cítit a to i když je peněženka v kapse kalhot. Jednoduše je to odpad a jestli je to problém jen pár kusů zjišťovat dalším nákupem nebudu. -
- zadne
zbozi jsem vratila, od te doby uplynulo 1,5 mesice, penize zpatky nemam. Prodejce rika, ze vse proveri a castku mi vrati, ale do ted nic.
- Před týdnem jsem objednal a zaplatil. Reakce obchodu zatím žádná.
15.5. zboží objednáno. do dnešního dne tj. 22.5. zboží nedorazilo, zprávy žádné.
Reakce obchodu PRAGATI .CZ
omlouváme se za pozdní reakci. Pokud Vám objednávka nedorazila, prosím kontaktujte nás telefonicky 608 260 213.
Pragati.cz -
Objednáno před 5ti dny, zboží dodnes nedorazilo a obchod nekomunikuje
Objednané zboží před týdnem zatím nedorazilo a ani jediná zmiňka a stavu objednávky ačkoliv jsem psala dotaz,co se děje a zda vůbec bude vyexpedováno.
Doručeno příjemci
7. 11. 2023
Zásilka je doručena příjemci. -
- Neodpovídá na maily.
Zboží jsem neobdržel, na maily Pragati nereaguje
- Dvě platby (platba na účet a následně i na poště)
- Jiný kus, než jsem objednala
- Neodpovídání na email, volání, zprávy
- Špatná domluva ohledně dopravy
Upřímně už bys z toho obchodu nebjednala, web hezky, ale díky jedinému telefonátu, co jsem se dovolala (celkem jich bylo pět) jsem pochopila, že je to čínský obchod.
Reakce obchodu PRAGATI .CZ
Dobrý den, omlouváme se, že se tato věc stala. Existuje způsob, jak bychom mohli problém vyřešit? Naše zboží je poskytována zárukou až do 30 dní včetně dopravy, peníze můžeme vrátit nebo vyměnit zboží. Jsme výrobci a Velkoobchod.
PREZENTACE FIRMY
Společnost se prezentuje na Libušská 319/126, Písnice, 142 00 Praha 12
Kožená galanterie je vyráběna pod registrovanou ochrannou známkou PRAGATI®️ .
Firma PRAGATI fashion s.r.o. byla založena v roce 16. března 2012.
Přeji hezký den.
Pragati Tým -
- Obchod dobře komunikoval, zboží došlo téměř okamžitě
Kapsy pro kredit karty byly tak malé, že do nich nevlezla ani jedna. Vlastně peněženka na nic.
Přišlo mi pouze potvrzení o objednávce,víc nic. Ani na email nereagují
Objednaná zásilka z 6. 12. 2022 vůbec nedorazila.
Kontaktovala jsem 14. 12. prodejce , ten ani neodepsal. -
- Do dnes zboží nebylo doručeno
Dodnes nebylo zboží doručeno
Objednáno 7.11 Nic nepřišlo a je 14.11.
Informace o balíku
Váha:1 kg
Cesta balíku
10. 11. 2022
Obdrženy údaje k zásilce.
Zásilka v přepravě.
Zásilka vypravena z třídícího centra.
Přeprava zásilky k Balíkovně.
11. 11. 2022
Zásilka převzata do přepravy.
14. 11. 2022
Zásilka uložena v Balíkovně.
E-mail adresátovi - uložení zásilky.
SMS zpráva adresátovi - uložení zásilky. -
Dolarovka přišla v poškrábaném stavu,v tomto obchodě již nikdy nakupovat nebudu
Reakce obchodu PRAGATI .CZ
Chceme vás vidět šťastného, nabízíme vám vrácení peněz nebo výměnu dolarovku
vaše pragati.cz -
dodavatel píše malá peněženka, ale nepíše, že je tak malá, že se do ní nevejdou platební karty. Ani papírové peníze v ní neschováte úplně. prostě peněženka na nic.
Podrobný popis
materiál: pravá kůže
barva: černá
provedení: dvojitý steh speciální nití
kapsa na mince
2 přihrádky na bankovky
9 kapsiček na karty
2 skryté kapsy
2 kapsa na doklady s fólií
rozměry: výška 8.5 cm, šířka 10.5 cm
dárková krabička je součástí balení -
- Po odstoupení od CELÉ kupní smlouvy do 14 dnů bez udání důvodu mi do dnešního dne nepřišly zpět peníze v plné výši. Psal jsem několik emailů, na které mi dosud nepřišla odpověď, když jsem chtěl vrácení peněz urgovat po telefonu, pan mi sdělil, že se do zítra ozve zpět, opět se nikdo neozval, komunikace na opravdu bídné úrovni... bohužel obchod z těchto důvodu silně nedoporučuji.
Reakce obchodu PRAGATI .CZ
Rádi bychom vás informovali, že objednávka byla malá kožená peněženka 288- Kč plus poštovné 99- Kč po vrácení zásilky vracíme 288- Kč ze dne 13.04.2022. ale poplatky za dopravu nemůžeme vrátit zpět.
Jsme vždy vítáni a děkujeme za pochopení
vaše pragati.cz -
- Není to pravá kůže
- Dorazila mi jiná peněženka, než jsem si objednal.