- Kvalitní prádlo
- Velký výběr
- Dlouhá doba dodání při nákupu v e-shopu (21 dní od provedení objednávky)
S výrobky této značky jsem byla vždy moc spokojená pro jejich vysokou kvalitu, zvláště materiál. Dávám přednost přírodním materiálům, bavlně.
Nevím zda se jedná o náhodu, ale balíček mi došel až po 21 dnech od odeslání objednávky v e-shopu. Příště bych ocenila kdyby, při tak dlouhé dodací lhůtě, byl odeslán informační email.
Celkově jsem však spokojená, obchod doporučuji a určitě si v budoucnu opět něco objednám. -
- opravdu umí poradit a uz vím com mám kupovat a ani nevim zda mam spodni pradlo.:o)
určitě doporucuju
Pěkný den,
Děkujeme za Vaši recenzi a nákup u nás v obchodě. Moc nás těší vaše spokojenost se spodním prádlem.
Ať máte krásný den,
Vaše PrádloSkiny. -
- Ochota, vstřícnost, velký výběr a profesionální poradenství. Určitě doporučuji
Jedině doporučuji
Dobrý den Rudo,
velice si vážíme Vašeho nákupu a hodnocení obchodu.
Přejeme krásný den,
Váš tým PradloSkiny.cz -
- Skvělá nabídka, ochota poradit a vyjít vstříc
Kvalita, vstřícnost, ochota a pěkný výběr.
Velká spokojenost :)Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo
velmi si ceníme Vaší recenze a dekujeme za nákup. Jsme moc rádi, že jsme mohli poradit s výběrem.
Vaše PrádloSkiny -
- profesionální přístup
- ochotná obsluha
- dovede super poradit
- nabídne vždy to neje nej nej
doporučuji každé ženě,co si není jistá velikostí a potřebuje poradit a nemá čas pátrat co je pro ni nejlepší
Dobrý den Ninko,
Vaše PrádloSkiny -
- Přehledné stránky
- Rychlý a Profesionální přístup
- Kvalitní zboží , široký výběr sortimentu.
- Skvělá komunikace
- Naprostá spokojenost
Pokud hledáte kvalitní e-shop se spodním prádlem , je SKINY jasná volba. Vřele doporučuji!!!
Dobrý den Theresso,
Vaše zpětná vazba nám udělala radost. Jsme rádi, že vám nákup v našem e-shopu přinesl spokojenost.
Přejeme Vám krásný a radostný den,
tým PradloSkiny.cz -
- - v kamenném obchodě velký výběr a kvalitní zboží
- - ochotný a milý personál
- - vždy mi dobře poradí, profesionální přístup
- - možnost objednání i na e-shopu
- - zakoupení dárkových poukazů
- - útulná a příjemná prodejna
V případě, že si chcete koupit kvalitní jak pánské tak i dámské spodní prádlo, mohu tento obchod jedině doporučit!!
Vaše PrádloSkiny