• 70 %

• Kvalitní prádlo
    • Velký výběr
    • Dlouhá doba dodání při nákupu v e-shopu (21 dní od provedení objednávky)

S výrobky této značky jsem byla vždy moc spokojená pro jejich vysokou kvalitu, zvláště materiál. Dávám přednost přírodním materiálům, bavlně.
    Nevím zda se jedná o náhodu, ale balíček mi došel až po 21 dnech od odeslání objednávky v e-shopu. Příště bych ocenila kdyby, při tak dlouhé dodací lhůtě, byl odeslán informační email.
    Celkově jsem však spokojená, obchod doporučuji a určitě si v budoucnu opět něco objednám.

• 100 %

• opravdu umí poradit a uz vím com mám kupovat a ani nevim zda mam spodni pradlo.:o)
    • nic

určitě doporucuju

Pěkný den,

Děkujeme za Vaši recenzi a nákup u nás v obchodě. Moc nás těší vaše spokojenost se spodním prádlem.

Ať máte krásný den,

Vaše PrádloSkiny.

• 100 %

• Ochota, vstřícnost, velký výběr a profesionální poradenství. Určitě doporučuji

Jedině doporučuji

Dobrý den Rudo,

velice si vážíme Vašeho nákupu a hodnocení obchodu.

Přejeme krásný den,

Váš tým PradloSkiny.cz

• 100 %

• Skvělá nabídka, ochota poradit a vyjít vstříc

Kvalita, vstřícnost, ochota a pěkný výběr.
    Velká spokojenost :)

Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo

velmi si ceníme Vaší recenze a dekujeme za nákup. Jsme moc rádi, že jsme mohli poradit s výběrem.

• profesionální přístup
    • ochotná obsluha
    • dovede super poradit
    • nabídne vždy to neje nej nej

doporučuji každé ženě,co si není jistá velikostí a potřebuje poradit a nemá čas pátrat co je pro ni nejlepší

Dobrý den Ninko,

• Přehledné stránky
    • Rychlý a Profesionální přístup
    • Kvalitní zboží , široký výběr sortimentu.
    • Skvělá komunikace
    • Naprostá spokojenost

Pokud hledáte kvalitní e-shop se spodním prádlem , je SKINY jasná volba. Vřele doporučuji!!!

Dobrý den Theresso,

Vaše zpětná vazba nám udělala radost. Jsme rádi, že vám nákup v našem e-shopu přinesl spokojenost.

Přejeme Vám krásný a radostný den,

tým PradloSkiny.cz

• 100 %

• - v kamenném obchodě velký výběr a kvalitní zboží
    • - ochotný a milý personál
    • - vždy mi dobře poradí, profesionální přístup
    • - možnost objednání i na e-shopu
    • - zakoupení dárkových poukazů
    • - útulná a příjemná prodejna
    • nic

V případě, že si chcete koupit kvalitní jak pánské tak i dámské spodní prádlo, mohu tento obchod jedině doporučit!!