• Velmi ochotný prodejce :-)

Dobrý den Ivo,

Vaše zpětná vazba nám udělala radost. Jsme rádi, že vám nákup v našem e-shopu přinesl spokojenost.

tým PradloSkiny.cz

• Dodání zboží je velmi rychlé. Vše krásně a pečlivě zabaleno.

Několikrát jsem zde nakoupila a vždy maximální spokojenost, jak v kamenném obchodě kde dámy opravdu pečlivě a dobře poradí, tak na e-shopu. Dodání zboží velmi rychlé a krásně zabaleno.

Krásný den Barboro,

velmi si ceníme Vaší recenze a dekujeme za nákup. Jsme moc rádi, že se k nám ráda vracíte.

Přejeme příjemný den,

Vaše PrádloSkiny

• vše skladem, velmi rychlé dodání

Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo

děkujeme za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu, a že vám objednávka byla rychle doručena.

Přejeme hezký den,

Vše perfektní

tým PradloSkiny.cz

• Velmi rychle vyřízeno a v pořádku.

Zboží přišlo v pořádku. Objednávka byla velmi rychle vyřízena.
    Velká spokojenost.

Krásný den Jitko,

děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem v našem e-shopu byla spokojená a že jste měla objednávku rychle u sebe.

Přejeme Vám příjemný den,

Rychlé dodání, kvalitní výrobek

Pěkný den,

Děkujeme za Vaši recenzi a nákup u nás na e-shopu. Moc nás těší vaše spokojenost s kvalitou produktu.

Vaše PrádloSkiny.

• luxusní prádlo, výběr velikostí, rychlé dodání

Hezký den,

děkujeme za Váš názor a nákup. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu.

tým PradloSkiny.cz

• kvalitní prádlo, rychlost dodání
    • ----

Objednávala jsem z obchodu poprvé a jsem velmi spokojená.

Pěkný den,

děkujeme za Vaši recenzi a nákup u nás na e-shopu. Moc nás těší vaše spokojenost s kvalitou produktu a rychlostí dodání.

Vaše PrádloSkiny.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo

děkujeme za Váš názor. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu a že vám objednávka dorazila tak rychle.

S přáním hezkého dne,

tým PradloSkiny.cz

• zajímavá nabídka, rozumné ceny

tým PradloSkiny.cz

• rychlé dodání, vše v nejlepším pořádku

Hezký den,

děkujeme za Váš názor. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu, a že vám objednávka dorazila tak rychle.

Mějte krásný den,

tým PradloSkiny.cz

• konkurenci jsem nenašla :-)

žádná komunikace o stavu zakázky

Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo

velice si vážíme Vašeho nákupu a hodnocení obchodu.

Přejeme krásný den,

Váš tým PradloSkiny.cz

• 100 %

Po více týdnu konečně obdrženo objednané zboží. Jinak vše v pořádku.

• 100 %

• S nákupem na tomto e-shopu jsem byla velmi spokojena, komunikace s obchodem výborná, poradili mi s velikostí a většina objednaného prádla sedla. Jednu podprsenku jsem vyměňovala, vše bylo v pořádku. Zpětné dodání velmi rychlé, hezky zabaleno. E-shop doporučuji. Budu určitě nakupovat znovu, takový výběr velikostí a značek jinde nemají!

• 10 %

• Po třech týdnech od objednání a zaplacení zboží zásilka stále nedodána, žádná informace, telefonické spojení nemožné.

Pro on-line nákup nepoužitelné, jen doufám, že peníze nebo zboží ještě někdy uvidím,.

• 100 %

• Od komunikace až po dodání, tak vše super!!
    • Prádlo úžasné!!!!!!!
    • Doporučuji
    • Jedině to, že nemají kamenný obchod v mém městě

Nakupujte

Hezký den Pájo,

děkujeme za Váš názor. Těší nás, že jste byla s nákupem v našem e-shopu spokojená a zakoupené prádlo Vám vyhovuje.

• 100 %

• Příjemný ochotný personál, poradí a vždy vyjdou vstříc. Široký výběr plavek i spodního prádla.

DOPORUČUJI

Pěkný den,

Děkujeme za Vaši recenzi a nákup u nás na e-shopu. Moc nás těší vaše spokojenost s našimi službami.

• 40 %

• Siroky vyber zbozi a znacek
    • Pri vraceni zbozi (nevhodna velikost) nulova komunikace. Opakovane dotazy emailem bez jakekoliv odezvy. Penize nakonec vraceny v nejzazsim terminu, ale nikdy mi nikdo nereagoval na jediny email, zda zasilka dorazila a kdy muzu refundaci ocekavat.

V soucasnosti nakupuji temer vyhradne online, tomuto obchodu se do budoucna vyhnu. Doporucuji jine e-shopy, kde pri odstoupeni od smlouvy reaguji rychle, vstricne a nemusite trnout nekolik tydnu, zda dostanete penize zpet.

• 100 %

• nejochotnější personál,vždy poradí a hlavně přesně poznají velikost bez zdlouhavého trápení v kabince

příjemné prostředí,doporučuji všem a hlavně klasický kamenný obchod a žádná talčenice v nákupáku

Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo

Vaše zpětná vazba nám udělala radost. Jsme rádi, že vám nákup v našem obchodě přinesl spokojenost.