- Velmi ochotný prodejce :-)
Dobrý den Ivo,
Vaše zpětná vazba nám udělala radost. Jsme rádi, že vám nákup v našem e-shopu přinesl spokojenost.
tým PradloSkiny.cz -
- Dodání zboží je velmi rychlé. Vše krásně a pečlivě zabaleno.
Několikrát jsem zde nakoupila a vždy maximální spokojenost, jak v kamenném obchodě kde dámy opravdu pečlivě a dobře poradí, tak na e-shopu. Dodání zboží velmi rychlé a krásně zabaleno.
Krásný den Barboro,
velmi si ceníme Vaší recenze a dekujeme za nákup. Jsme moc rádi, že se k nám ráda vracíte.
Přejeme příjemný den,
Vaše PrádloSkiny -
- vše skladem, velmi rychlé dodání
Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo
děkujeme za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu, a že vám objednávka byla rychle doručena.
Přejeme hezký den,
Vše perfektní
tým PradloSkiny.cz -
- Velmi rychle vyřízeno a v pořádku.
Zboží přišlo v pořádku. Objednávka byla velmi rychle vyřízena.
Velká spokojenost.Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo
Krásný den Jitko,
děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem v našem e-shopu byla spokojená a že jste měla objednávku rychle u sebe.
Přejeme Vám příjemný den,
Rychlé dodání, kvalitní výrobek
Pěkný den,
Děkujeme za Vaši recenzi a nákup u nás na e-shopu. Moc nás těší vaše spokojenost s kvalitou produktu.
Vaše PrádloSkiny. -
- luxusní prádlo, výběr velikostí, rychlé dodání
Hezký den,
děkujeme za Váš názor a nákup. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu.
tým PradloSkiny.cz -
- kvalitní prádlo, rychlost dodání
- ----
Objednávala jsem z obchodu poprvé a jsem velmi spokojená.
Pěkný den,
děkujeme za Vaši recenzi a nákup u nás na e-shopu. Moc nás těší vaše spokojenost s kvalitou produktu a rychlostí dodání.
Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo
děkujeme za Váš názor. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu a že vám objednávka dorazila tak rychle.
S přáním hezkého dne,
tým PradloSkiny.cz -
- zajímavá nabídka, rozumné ceny
tým PradloSkiny.cz -
- rychlé dodání, vše v nejlepším pořádku
Hezký den,
děkujeme za Váš názor. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu, a že vám objednávka dorazila tak rychle.
Mějte krásný den,
tým PradloSkiny.cz -
- konkurenci jsem nenašla :-)
žádná komunikace o stavu zakázky
Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo
velice si vážíme Vašeho nákupu a hodnocení obchodu.
Přejeme krásný den,
Váš tým PradloSkiny.cz -
Po více týdnu konečně obdrženo objednané zboží. Jinak vše v pořádku.
- S nákupem na tomto e-shopu jsem byla velmi spokojena, komunikace s obchodem výborná, poradili mi s velikostí a většina objednaného prádla sedla. Jednu podprsenku jsem vyměňovala, vše bylo v pořádku. Zpětné dodání velmi rychlé, hezky zabaleno. E-shop doporučuji. Budu určitě nakupovat znovu, takový výběr velikostí a značek jinde nemají!
tým PradloSkiny.cz -
- Po třech týdnech od objednání a zaplacení zboží zásilka stále nedodána, žádná informace, telefonické spojení nemožné.
Pro on-line nákup nepoužitelné, jen doufám, že peníze nebo zboží ještě někdy uvidím,.
- Od komunikace až po dodání, tak vše super!!
- Prádlo úžasné!!!!!!!
- Doporučuji
- Jedině to, že nemají kamenný obchod v mém městě
Nakupujte
Hezký den Pájo,
děkujeme za Váš názor. Těší nás, že jste byla s nákupem v našem e-shopu spokojená a zakoupené prádlo Vám vyhovuje.
tým PradloSkiny.cz -
- Příjemný ochotný personál, poradí a vždy vyjdou vstříc. Široký výběr plavek i spodního prádla.
DOPORUČUJI
Pěkný den,
Děkujeme za Vaši recenzi a nákup u nás na e-shopu. Moc nás těší vaše spokojenost s našimi službami.
Vaše PrádloSkiny. -
- Siroky vyber zbozi a znacek
- Pri vraceni zbozi (nevhodna velikost) nulova komunikace. Opakovane dotazy emailem bez jakekoliv odezvy. Penize nakonec vraceny v nejzazsim terminu, ale nikdy mi nikdo nereagoval na jediny email, zda zasilka dorazila a kdy muzu refundaci ocekavat.
V soucasnosti nakupuji temer vyhradne online, tomuto obchodu se do budoucna vyhnu. Doporucuji jine e-shopy, kde pri odstoupeni od smlouvy reaguji rychle, vstricne a nemusite trnout nekolik tydnu, zda dostanete penize zpet.
- nejochotnější personál,vždy poradí a hlavně přesně poznají velikost bez zdlouhavého trápení v kabince
příjemné prostředí,doporučuji všem a hlavně klasický kamenný obchod a žádná talčenice v nákupáku
Reakce obchodu SKINY Luxusní spodní prádlo
Vaše zpětná vazba nám udělala radost. Jsme rádi, že vám nákup v našem obchodě přinesl spokojenost.
tým PradloSkiny.cz