- pri objednavke nedodrzia termin meska aj 10 dni !!!!!a pri dodani si sami zmenia miesto dodania aj ked ste si zaplatili dodanie na miesto je to neferove jednanie
S obchodem jsem byla spokojená, ale výrobek byl výrazně horší kvality než jsem očekávala.
Čekala jsem za ty peníze nějakou kvalitu a přišly mi hadry z Polska, zklamani
stále čekám nikdo se neozývá, kde je zboží nevím, jestli vůbec dorazí????
- Pánská noční košile - zaslaná jiná velikost.
- V nabídce zmatečná fota, pokud jde o provedení/vzor výrobku. Celkový snímek se liší od detailu-odlišné káro. Ale to bych oželela, ten rozpor jsem prostě riskla, i ta nesrovnalost u noční košile nevadí.
- Takže celá akce měla náklad 2x poštovné a 8další poučení:( To přežiju a už nezopakuju.
- obchod funguje výborně, co se týče dodání, komunikace atd.
- velikosti neodpovídají, všechno je minimálně o jednu velikost menší, trochu sázka do loterie
- Rýchlosť komunikácie
- Kvalitný materiál
Číslovanie obchodu vôbec nesedí so skutočnosťou. Naschvál som objednávala o číslo väčšie pyžamo, aby sedelo, keďže ich veľkostná tabuľka je prinajmenšom zvláštna a pyžamo, ktoré prišlo bolo dokonca o číslo menšie. Napriek tomu, že v podmienkach majú, že vám tovar vymenia, na moju prosbu o výmenu, mi napísali, že mi vrátia peniaze, ale mám si spraviť novú objednávku, aby som si vymenila pyžamo. Takže by som v podstate podľa nich mala 3x platiť za dopravu (1x- keď som si ho objednávala, 2x- keď som ho vracala, 3x- keď by som si ho objednala znova).
Zaslané pyžamo je Luna 452.Telefon uvedený na domácím listě je nedostupný.
Zboží není kvalitní, čouhají z něj nitě, našla jsem v něm zapíchlé ještě dva špendlíky. Fotka o dost lepší než reálný vzhled. Rozhodně bych v této cenové kategorii čekala více. Nedoporučuji.
Zboží jsem vrátila absolutně neodpovídala velikost. Škoda, jinak materiál byl pěkný , vzor také ale velikost absolutně neodpovídala . byla jsem zklamána.
- zboží jsem si objednala a obchod mi odepsal že nedošlo k odečtení na shopu a že už ho nemají.mel to být darek.takze zklamání
- Cenově dostupne
- Objednávku jsem.ucinila na tři kusy boxerek, bylo mi mailem.oznameno připraveni na prodejně. Po dosažení na prodejnu byly však připravený jen dva kusy s tím, že jeden kus mezitím prodaly. Ze strany obchodu mi to přijde značně neseriozni jednání a další nákup z mě strany již neproběhne.
Zboží vůbec neodpovídalo typu který jsem si obědnal
Objednala som si kalhotky a pánske pyžemové nohavice z českého obchodu. Všetko zboží bolo vyrobené b Polsku a tomu odpovedala aj kvylita. Ma pánskych pyžamových nohavicoach je deklarovaný materiál 100% bavlna- hádala by som sa.
Pokiaľ si budem chcieť kúpiť polský tovar, tak si zajdem niekam na trhy.
Majiteľ obchodu by mal na stránkach deklarovať, že sa jedná o polský dovoz.
Tovar som dala chlapon na handry to traktoru. -
- Velikosti zboží neodpovídají označení na výrobku, jsou menší.