• Stále čekám na zboží, které jsem si objednala 16.9.2024.

Vážený zákazníku,

objednávka je již u prodejce připravena k odeslání. Ohledně odeslání Vás budeme informovat emailem. Prosíme o strpení, děkujeme.

Lucka B.

Přestože na vašich stránkách je uvedeno, že je zboží na skladu. Napsali jste mně, že ho již nemáte.

Vážený zákazníku,

velice nás mrzí, že došlo k chybě ve skladové dostupnosti u prodejce a že zboží již nebylo skladem. Částka Vám bude samozřejmě vrácena zpět. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.

Lucka B.

Po týdnu od zaplacení mi přišla urgence, že jsem zboží ještě nezaplatil.
    Až po mém vysvětlování najednou jste zjistili, že je vše v pořádku.
    Má důvěra k Vám je pryč.

Vážený zákazníku,

mrzí nás, že nebyla platba automaticky přiřazena k objednávce. Situace byla napravena a zásilka Vám bude doručena v nejbližších dnech.

Lucka B.

Nevýhoda je, že jsem zaškrtla placení přes banku a místo faktury s číslem banky a č. variativním symbolem jsem dostávala upomínky k zaplacení. Nechtěla jsem platit kartou.

Vážený zákazníku,

platit můžete kartou online nebo převodem , případně na dobírku, pokud je to u daných produktů povoleno. Ve Vaší objednávce je jeden produkt, který je odesílán od zahraničního prodejce a objednávka tedy na dobírku uhradit nejde. Pokud si přejete objednávku uhradit bankovním převodem, kontaktujte náš zákaznický servis a zašleme Vám číslo účtu a variabilní symbol. Děkujeme.

Lucka B.

Zboží doručeno pouze částečně a jiné.

Vážený zákazníku,

zbylé zboží je odesíláno od zahraničního prodejce a doba dodání je zde delší, jak je uvedeno u produktu. Zásilka již byla prodejcem odeslána a bude Vám doručena v termínu, který je uveden u produktu.

Mrzí nás, pokud Vám bylo doručeno nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách. Děkujeme.

Lucka B.

Ojednané zaplcené. Už dva krát email o zaplacení. Objednávka v nedohlednu

Vážený zákazníku,

platba již byla přiřazena k objednávce a předána ke zpracování prodejci. Ohledně odeslání Vás budeme informovat emailem. Prosíme o strpení, děkujeme.

Chybí mně zvonek který jsem objednal a zaplatil, psali ste dodání 3 dny
    a já po 8 dnech obdržel jen polovic

Vážený zákazníku,

Vámi objednaný zvonek je odesílán od zahraničního prodejce a doba dodání je zde delší, jak je uvedeno u produktu. Zásilka Vám bude doručena v termínu, který je uveden u produktu.

Lucka B.

Bude to deset dní a má objednávka nikde. Když už jsem se na několikátý pokus dovolal na infolinku paní mi okamžitě začala tvrdit, že zboží už je na cestě, že už se odesílá. Jsou to tři dny....
    Takže má zkušenost hned s první objednávkou špatná.

Vážený zákazníku,

velice nás mrzí zdržení Vaší objednávky. Do email jsme Vám nyní zaslali odkaz na sledování zásilky.

S pozdravem,
    Lucie B.

• zbytečná komunikace o ničem a objednané zboží nikde, samé výmluvy

Vážený zákazníku,

dne 3.9.2024 jsme Vám do emailu zasílali informace o Vaší objednávce. Pokud Vám zpráva nebyla doručena, zkontrolujte prosím složku "hromadné" nebo "spam", děkujeme.

Zloději

Vážený zákazníku,

Vámi objednané zboží bohužel nebylo u prodejce skladem. Chyba v dostupnosti zboží nás velice mrzí. Částka za produkt Vám bude vrácena zpět. Děkujeme za pochopení.

Lucka B.

Dobře že posíláte dotazník, když mi zboží nepřišlo.
    Bylo uvedeno dodání do 2 dnů.
    Už je to 6 dní a stále nic.
    Hlavně že pošlete dotazník!

Vážený zákazníku,

Vámi objednané zboží je odesíláno od zahraničního prodejce a doba dodání je zde delší, jak je uvedeno u produktu. Zásilka byla prodejcem odeslána a bude Vám doručena v termínu, který je uveden u produktu. Do emailu jsme Vám nyní zaslali informace k Vaší objednávce.

Lucka B.

• Objednávku zrušil obchod a peníze doteď nemam

Vážený zákazníku,

objednávka č. 103338810 zrušena nebyla. Byla uhrazena a v pořádku doručena. Pokud máte dotaz na jinou objednávku, kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře s číslem dané objednávky a situaci rádi prověříme. Děkujeme.

Lucka B.

• Dlouhá dodací lhůta. Konzervy pro kočky prošlé, pamlsek pro psa prošlý

Vážený zákazníku,

mrzí nás pokud došlo ke zdržení doručení objednávky. U konzerv je informace ohledně datumu spotřeby předem uvedený. Máte případně možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách. Děkujeme.

Lucka B.

zboží ještě nedorazilo a už se ptáte, jak jsem spokojený. Nezdá se vám to divné?

Reakce obchodu PoštovnéZDARMA.cz

Vaše objednávka č. 103338254 byla odeslaná a je na cestě k Vám. Zboží je odesíláno od prodejce ze zahraničí a proto u produktů uvádíme, že lhůta na doručení je delší. Pro naše zákazníky děláme maximum a snažíme se zajistit co nejrychlejší expedici ze zahraničních skladů. Samotnou dobu dodání od data odeslání bohužel nijak ovlivnit nedokážeme. Zásilky k Vám putují přes půl světa a není v našich silách tuto cestu nijak zkrátit, ani urychlit.

V případě, že by zboží ve stanovené lhůtě nebylo dodáno, informujte prosím náš zákaznický servis, společně bychom situaci vyřešili k Vaší spokojenosti. Kontaktovat nás můžete prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách nebo na email [email protected].

Veškeré informace o Vaší objednávce a o dodací lhůtě jsme Vám nyní zaslali do emailu.

Lucka B.

Zboží nedorazilo v daném termínu.

Vážený zákazníku,

mrzí nás zdržení odeslání. objednávky u prodejce. Objednávka je připravena k expedici. Ohledně odeslání Vás budeme informovat emailem. Prosíme o strpení, děkujeme.

Lucka B.

Vůbec nejsem informován co s mojí objednávkou je a v jakém je stádiu, ale hlavně že už se mě ptáte na můj názor. Jak mám hodnotit nákup u vás, když mi zboží ještě nebylo doručeno, než negativní odpovědí?
    Také mi vadí, že Poštovné zdarma si naúčtovalo poplatek 46,-Kč za dodání, když je to poštovné zdarma.
    Přeji pěkný den.
    Martin Sedlár

Vážený zákazníku,

u prodejce, který u nás nabízí zboží s doručením do 3 dnů je v košíku účtováno poštovné. V případě výběru produktů od zahraničních prodejců poštovné účtováno není.

Objednávka je již připravena k expedici. Ohledně odeslání Vás budeme informovat emailem. Prosíme o strpení, děkujeme.

Lucka B.

Jak mám ohodnotit obchod, když mně zatím objednávka nebyla doručena.

Vážený zákazníku,

Vámi objednané zboží je odesíláno od zahraničního prodejce a doba dodání je zde delší, jak je uvedeno u produktu. Zásilka již byla prodejcem odeslána a bude Vám doručena v termínu, který je uveden u produktu. Do emailu jsme Vám nyní zaslali informace k Vaší objednávce.

Rychlé dodání

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s námi spokojena.

Lucka B.

nedoporučuji tento podivný obchod.ještě v loni zboží zasílali sami.ted
    přes nějaký levnoshop.cz.první upozornění ,že se zboží chystá druhý den
    upozrnění že zboží nemají.na žádost aby mě poslali jiný ventilátor
    odpověd že tento nemají na skladě.poštovné zdarma ho pořád nabízí.platil jsem předem tak doufám .že alespon vrátí peníze.

Vážený zákazníku,

Vaše zkušenost nás velmi mrzí. Částka Vám samozřejmě bude vrácena zpět na účet.

S pozdravem,
    Lucie B.

• Zásilka neobsahuje český návod

Vážený zákazníku,

mrzí nás, že u produktu nebyl přiložený návod. Kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře a situaci rádi prověříme.