- včastnost doručení i když zboží bylo skladem
zboží jsem si objednala s předstihem a do dnešního dne nedorazilo tak.že velké zklamání uvažuji .že už si oblednávat příště nebudu
- zajímavé zboží
- Žádná komunikace, zboží dorazilo později než avizovali, čekalo se na zboží, které ani neposlali. U tak velké společnosti bych nečekala takové lajdáctví a neschopnost.
Pokud nepotřebujete zboží třeba na vánoce a pokud vám nevadí, že nikdo s vámi nekomunikuje, tak si asi objednejte...
- Chyběla mi informace o stavu vyřizování a dodání mojí objednávky.
Průměrný poskytovatel.
- Mívali jste zajímavé nabídky.
- Žádná jistota, že co se objedná, to přijde. Na tu Santu Maria jsem se těšil kvůli vnoučkovi.
Kdysi jsem byl častý zákazník a byl jsem spokojen, nabídka byla zajímavá. Teď už bych obchod nedoporučil ani svým pacientům. Je poněkud komické, že se ptáte na mou spokojenost s nakoupeným (!) zbožím (když bylo vyprodáno). Aspoň jsem se pobavil, ale bylo by lepší, kdybyste si udělali pořádek v databázi. No uvidíme.
- zboží nedodáno, obchod nijak neinformuje
- v některých sekcích e-shopu není žádné zboží
Určitě nedoporučila nepřišlo mi vše co jsem si objednala a nebyli schopni napsat že mi to nepřijde .
- Řekla bych,že se Popron velmi zhoršil. Nevím,zda budu ještě nakupovat u tohoto obchodu.
- Nedodání zboží, zákazníka neinformují o zboží,že již není skladem jelikož v době objednání bylo. A tak čekáte a čekate.... Ani po 3 urgenci a po dvou měsících jsem se nedočkala vyžádaného katalogu.
- - - - - moc špatný a nespolehlivý obchod
- dodací doba
příště zboží raději koupím v obchodě a za lepší cenu!
- nabízí hodně ALE...........
- Po objednání zásilku poslali pro osobní odběr úplně někam jinam a čekal jsem další týden.
Nabídka -- dobrý.
Doprava -- chybující. -
- - přehledný obchod
- - celkem solidní sortiment zboží za solidní ceny
- jedno hlavní minus - po 10 dnech moje objednávka ještě nebyla expedována
- Velmi mnoho položek není skladem i přes opačné tvrzení obchodu. Ani po více než měsíci poté obchod neinformuje o stavu a důvodech nedodání.
Přestože je mnoho položek označených "Skladem", ve skutečnosti tomu tak není. Dodací lhůta je poté často i více než měsíc, a to aniž by Vás obchod informoval.
- žádné
rozhodně nevyužívat
zatím nikdy nebyl tak pomaly
- Doručení bez poštovného blízko bydliště
- nekomunikuje, dlouhé dodací lhůty
- Naprosto nejasne, zda a kdy zbozi dodaji, i kdyz pisou ze maji skladem.
- vůbec nevím kdy dorazí objednané CD,nikdo mě
- z obchodu ještě nekontaktoval
- snad to stihnou do vánoc
- u této objednávky žádné výhody nevidím
- po 14 dnech stále žádná odezva ohledně objednávky
po 14 dnech stále žádná odezva ohledně objednávky
- kvůli ceně
- nekomunikuje
nedoporučila
- bez komunikace, stále nic neprislo
bez komunikace, stále nic neprislo
- komunikace
obrňte se trpělivostí