Obchod má v tehle oblasti hezky popsané produkty, dokonce grafický znázorněnou sílu... ze tří modelů to ovšem nesedělo ani u jednoho. Poperrsy tedy za mně téměř nefunkční.

Obchod pracuje perfektně. Jen výrobky které jsme koupili mají minimální účinky.

Čekal jsem diskrétní zásilku. Ne takovou kde si každý mohl přečíst, že si objednávám sexuální hračku. Všude bylo tučným písmem uvedeno poppersy.cz
    Navíc jsem poslal pro vyzvednutí svého partnera, který tyhle věci kategoricky odmítá. Když uviděl odkud to je - no nebylo to příjemné.
    Proto už z tohodle obchodu do budoucna nic kupovat nebudu.
    Diskrétnost není silná stranka tohoto obchodu.

Napsali "poppersy.cz" na balíčku. To není vůbec diskrétní...

Reakce obchodu poppersy.cz

Dobrý den Aarone, nikde na e-shopu nepíšeme, že zasíláme diskrétně a malý nápis na štítku zásilkovny "poppersy.cz" snad nikoho nepohoršuje. Obaly jsou jinak neutrální, tak jsme celkem zklamání za špatnou recenzi pro nic. Pokud chcete příště diskrétní doručení, stačí to napsat v poznámce v posledním kroku objednávky a odstraníme i ten malý nápis odesilatele.
    Honza z poppersy.cz

• Super komunikace, rychle dodani
    • Prodává nebespečne afrodisiakum. Které toho přitom moc nedělají, a hrozí předávkování a těžká nevolnost.

Super komunikace rychle dodání. Ale prodávají nebezpečné afrodisiakum.!!!

Reakce obchodu poppersy.cz

Dobrý den Miroslave,
    nějak moc nerozumíme vašemu hodnocení. Zboží vám dorazilo v pořádku v extremně rychlém čase a přesto dostaneme zápornou recenzi jen díky tomu, že jste nejspíše nevěděl, co si objednáváte? Vaši recenzi chápeme asi tak, jakoby si někdo koupil v obchodě zbraň, a pak napsal špatnou recenzi obchodu, protože ta zbraň může někoho zranit. Pokud vám zboží nevyhovovalo, nebo jste nevěděl, jak ho použít, tak stačilo napsat, nebo s námi jinak navázat komunikaci a určitě bychom našli řešení, které by uspokojilo obě strany.

Tým poppersy.cz