• Přijatelné ceny.
    • Kvalitní zboží

• Navzdory pozdní objednávce zboží přišlo obratem. Vše velmi kvalitní, zatím nejlepší ponožky pro diabetiky

• ochotné vysvětlení dotazu ohledně objednávky

Rychlost, přesnost, kvalita

• Vstřícnost při výměně zboží

• rychlé dodání, kvalitní zboží

• Rychlost a kvalitní zboží

250 Kč za obyčejné ponožky.

Reakce obchodu Ponozkykuks.cz

ponožky, které jste si zakoupil jsou kompresní podkolenky s obsahem stříbrného vlákna, fixačním pruhem v oblasti nártu, zesílenou patou a špicí pro vyšší odolnost a zamezení vzniku otlaků z bot. Technologie úpletu je náročnější na výrobu, aby byly dodrženy vlastnosti kompresních ponožek.

Nejedná se rozhodně o obyčejné ponožky, ale speciální ponožky, které svými vlastnostmi jsou určené pro lepší prokrvení nohou, zmírnění vzniku křečových žil apod.

Pokud jste měl zájem o běžné ponožky na nošení, tak zde je cena rozhodně nižší.

Jsme český výrobce a pleteme pouze z materiálů od renomovaných dodavatelů. Cena našich ponožek zdaleka nepatří da kategorie dražších a s ponožkami, které jsou upleteny z imitace bavlny apod. se ani nehodláme cenově srovnávat.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den.
    L. Wolek

pěkný výběr, i zdravotní ponožky s volným lemem.
    Spokojenost.

• Kvalitní zboží českého výrobce
    • Včetně nadměrných velikostí

• Kvalitní produkt.

• Rychlé dodání

• zboží bohužel nedodáno kompletní, v balíčku chybělo 5 párů ponožek, obchod nekomunikuje. U českého výrobce jsem takovéto jednání nečekala. V žádném případě nemohu obchod doporučit

NEDODAJÍ VŠECHNO ZAPLACENÉ ZBOŽÍ
    NEKOMUNIKUJÍ!!!!!!
    NEDOPORUČUJI !!!!!!

Reakce obchodu Ponozkykuks.cz

Dobrý den, velmi se omlouvám za chybu, rozhodně nebyl záměr dodat nekompletní zásilku. Jsme jen lidé a chybám se bohužel nevyhneme. Jakmile zjistíme, že jsme pochybili, je naší prioritou udělat vše, abychom to napravili. Chybějící ponožky jsme odeslali ihned, jak jsme byli informování o nekompletní zásilce. Ještě jednou se omlouvám za komplikace s dodáním.

S pozdravem L. Wolek

Spokojenost :-)

ponožky jsou výborné kvality za rozumnou cenu

• Rychlé vyřízení objednávky

Naprostá spokojenost. Všem doporučuji.