• Rychlost

Jsou vstřícní a rychlí.

• Rychlost dodání

• Posilali ruzovy olej skoro 2 roky po expirace. Uz nema zadne vune ruze. Nevedela jsem ze objednam neco poexpirace a pry s 50% slevu, ktreou jsem nedostala.

Reakce obchodu Pomněnka Naturalis

Paní zakoupila olej v kategorii Výprodej - Kosmetika po expiraci. Sice tvrdí, že nevěděla, že kupuje ve Výprodeji, ale i další zboží, které si objednala, bylo z výprodejové sekce, což nepovažujeme za náhodu. Někteří naši klienti rádi ve Výprodeji nakupují, takže nás to nikterak nepřekvapilo. Kdyby dáma četla informace o výrobku, dověděla by se všechny důležité věci ještě než ho zakoupila. Možná je problém i v tom, že jsme při telefonickém rozhovoru zaznamenali ne úplně dobrou češtinu, což ovšem pravděpodobně nebude náš problém. Výrobek potom obdržela viditelně označený, že se jedná o produkt ve slevě a taktéž byla viditelná expirace. I přes to, místo aby zatelefonovala předem, výrobek otevřela. Volala až když ho otevřela, aby nám sdělila své rozhořčení. Svůj emotivní telefonát ukončila bez pozdravu položením sluchátka. Otevřený výrobek již však není možné vrátit. Jediné, v čem má pravdu, že jsme výrobek nepřeřadili včas z kategorie sleva 30% do kategorie sleva 50%. Za to jsme se jí omluvili a 69,- Kč, které představují tento rozdíl, jsme jí okamžitě vrátili na kartu. Je nám líto, že došlo k takovému nedorozumění, ale není v naší kapacitě dohlížet na klienty, kteří nakupují ve výprodejové kategorii a nepřečtou si co nakupují. V kategorii je vše označeno tučně a červeně, u každého výrobku jsou samostatné informace o jeho expiraci a počtu skladových kusů. A protože spousta výrobků se dá použít i po expiraci na nejrůznější účely, mnoho lidí využívá této možnosti koupit přírodní produkt za nižší cenu. Je nám opravdu líto, že tato dáma netušila, co kupuje.

• Vše v pořádku

Vše Ok

• výhodné ceny, pestrý tovar, rýchle dodanie na Slovensko

zatiaľ som sa s nevýhodou nestretla

vše v pořádku, velká ochota

Objednávka byla vyřízena prakticky okamžitě, již druhý den mi ji doručil kurýr. Jediné co bych uvítala, návod s konkrétním názvem objednaného zboží - obecné vložené informace nebyly jasné s názvem uvedeným na obalu zboží. Každopádně velmi děkuji.

Jako vždy jsou služby obchodu Pomněnka perfektní.

• problem s objednavam i’m, prihlasenim, zaplatenim.

Reakce obchodu Pomněnka Naturalis

Je nám líto, že se tato zákaznice nebyla schopná orientovat v obchodě, upravit ani vymazat množství zboží v košíku, ani se jí údajně nedařila platba. Zkoušela objednat zboží opakovaně, měnila si při tom jméno, podle stejného e-mailu jsme ale identifikovali, že se jedná o stejnou osobu. Je to první zákaznice za 6 let naší existence, která nebyla schopná nakoupit a zaplatit. Máme spoustu spokojených zákazníků i na Slovensku (viz hodnocení zde na Heuréce), takže si nemyslím, že by mohl být problém v jazykové disharmonii. I z dikce mailu, kterým nám sděluje, že máme všechno špatně a že nám nic nefunguje, bych si tipla, že problém bude jinde než v našem e-shopu. Používáme jeden z nejvíc intuitivních, a na internetu obvyklých typů e-shopů, protože já sama jsem blondýna a nemám ráda komplikované věci. Až do tohoto okamžiku jsme měli 100% spokojenost zákazníků, z toho je vidět, že v tomto případě možná opravdu nebude problém na naší straně. Paní Panisová (Dano, Danko, Klaudie nebo jak se vlastně jmenujete), omlouvám se Vám, že jste nedokázala u nás nakoupit. Bohužel, některé talenty našich zákazníků neumíme na dálku ovlivnit. Až budete příště někde nakupovat, zkuste si vzít k ruce někoho, kdo to umí. Bude to příjemnější pro všechny strany. Ať se Vám daří! :-)

+ rychlost, spolehlivost , homeoaptie

• Rychlé dodání
    • Nic

• velmi rychlé odeslání

Výborná komunikace. Velmi rychlé odeslání.

• rychlost zpracování objednávky a její doručení

Velmi rychlé dodání - jeden den odpoledne objednáno, o chvilku později informace že jeden druh zboží není, vybrala jsem jiný a druhý den bylo doručeno a vyzvedla jsem.

Našla jsem, co jsem hledala. Rychlé dodání, pečlivě zabaleno, zboží přesně odpovídá popisu. Děkuji.

• Rychlé doručení

Příkladný přístup !

Velice vstřícní nic není problém

Moje první zkušenost - hodnotím na výbornou!