- Vše ok
- Rychlé dodání, velmi kvalitní polštář, který opravdu splnil moje představy. Jeden už mám delší dobu a stále má stejné vlastnosti jako nový. Proto ten druhý byl zakoupen jako dárek, který nad míru potěšil.
- Konečně si dopřávám kvalitní spánek. Už jsem takový polštář měla mít dávno!
skvělá komunikace, na chatu jsem ještě řešila, zda výběr byl správný, nakonec jsem objednávku změnila, zcela bez problémů. Zboží bylo doručeno extrémně rychle, jsem maximálně spokojená
- Rychlé vyřízení objednávky
- výborná komunikace
- informovanost o průběhu řešení objednávky
- kvalitní zboží
- rychlé doručení
- Rychlost a ochota
- Nemám
Kvalitní výrobek, rychlé dodání.
Supr kvalita
Dobrá komunikace s obchodem,rychlé dodaní,kvalitní provedení zakoupeného zboží
- Rychlé dodání objednaného zboží
- rychlost
Vždy všechno v naprostém pořádku, na jedničku s hvězdičkou, výrobky i služby s objednáním spojené.
- velký výběr zboží, rozměrů i barevných provedení
- přehledný e-shop
- velmi rychlé dodání
Na velkých polštářích se mi nespí zrovna nejlépe, jsem spíš polštářkový typ. Mám všechny druhy - z paměťové pěny, dutého vlákna, ale péřový mi nesmí chybět. Nyní mi můj původní dosloužil a na FB si mi, jako na zavolání, objevila reklama na Polštáře a peřiny. Vybrala jsem si rozměr, barevné provedení a rovnou jsem si vzala 2 kousky. Polštářky jsem měla už druhý den doma. Krásně se na nich a s nimi spí :-). Jsou moc pěkně ušité, vyplněné tak akorát a je znát, že peří je vyčištěné bez brk, která by prolézala sypkem. Vypadá to, že jsem jen tímto nákupem neskončila :-).
Objednávka dodána do 3dnů do balíkovny Hany, Don Hradec Králové
- Rychlé vyřízení, výborná kvalita. Doporučuji
Zboží ještě nedorazilo, včera jsem se připomínala
Byl to můj první nákup. Rychlé dodání a hlavně polštářky úžasně měkké a heboučké.
- Naprostá spokojenost. Mohu jen doporučit.
Kvalitní zboží za dobré ceny. Naprostá spokojenost.
Velmi rychlá komunikace a dodání zboží.