- Kvalitna praca.
- Sken filmu automaticky aj do tiff.
- Vyssie ceny
- Film prisiel rozstrihany
- Slaba komunikacia
- Dlhsi cas spracovania
S vyslednou pracou (vyvolanie filmu, sken, tlac fotiek) som celkom spokojny. Ako problem vidim trocha slabu komunikaciu zo strany obchodu - na maily odpovedali len niekedy a to tiez az po dlhsej dobe.
Nespokojny som vsak s rozstrihanim zaslaneho negativu. Neviem, aky bol na to dovod. Hlavne, ze ked niekde poslem uz rozstrihany negativ tak este uctuju priplatok za jeho spracovanie...Reakce obchodu Polagraph
Dobry den,
dekujeme za zpetnou vazbu! Co se strihani vyvolanych negativu tyce, je to bezna praxe. Strihame je vzdy, pokud si zakaznik nerekne jinak. Pro archivaci je to lepsi, film od nas tak dostanete hezky zalozeny v ochrannem obalu a muzete si ho pohodlne uschovat. Nicmene kdyz budete chtit, staci do objednavky zadat poznamku, at negativy po vyvolani nestrihame.
Omlouvam se za horsi komunikaci, jsme mala firmicka a obcas se nam maily tak nahromadi, ze jejich vyrizeni chvili trva, ale snazime se na vse reagovat v ten samy den, pripadne jsme prakticky stale na telefonu :-)
K delsi dobe zpracovani objednavky, respektive vyvolani nafoceneho filmu, bych jenom rad podotknul, ze 90% zakazek vyvolame do druheho dne. Cim se to vsak protahuje, je dodani Zasilkovnou. Kdyz vyuzijete nasi sluzbu Zasilkovna k nam a zpet (se kterou muzete film hodit na jakoukoliv pobocku Zasilkovny, kde jen nahlasite kod Polagraphu a nam film prijde na nase naklady), doruceni filmu k nam trva vetsinou 4-5 dni. My ho do druheho dne vyvolame a pak negativ posleme zpet. Cela akce tak trva zhruba tyden, prestoze my svoji praci odvedeme do druheho dne. Bohuzel to momentalne neumime urychlit jinak, nez ze byste nam film poslal jinym, rychlejsim a drazsim zpusobem.
Kazdopadne moc dekujeme za prizen a za vyuziti nasich sluzeb!
Hezky den,
Michal -
- Jednoduchý ceník za vyvolání analogového filmu
- Rychlost, spolehlivost.
- Filmy vyvolané rychle, fotky velmi kvalitní.
- Komunikace
- Personál rád se vším poradí
- Rychlost vyřízení
- Kvalita služeb
- Opravdová rychlost vyvolání filmu
- Kvalita fotek je parádní, jak v digi formě, tak i v vytištěné
- Skvělí personál, vždy ochotně poradí s jakýmkoliv dotazem
- Dobré ceny
- Druhý den zboží je už připravené k vyzvednutí
Skvělý obchod s velkým výběrem zboží. Milé jednání.
- Profesionální
- Schránka na filmy 24/7
Na Polagraph je vždy spoleh. Když jsem měla před lety problém s jedním filmem, ochotně mi pomohli a fotky zachránili. Od té doby tam filmy nechávám vyvolat pokaždé a můžu jedině doporučit! :)
- jiny produkt nez na obrazku
Dobry vecer,
dekujeme za zpetnou vazbu. Koupil jste si u nas cerny permanentni popisovac velikosti M od Centropenu. Jestli presne nesedela fotka u produktu, moc se za to omlouvam a napravime to – na popisovace nejsme odbornici a zrejme nam uniklo, jaky rozdil v nich jen muze byt! Je to nas doplnkovy prodej k fotoalbum a fotoaparatum, ktere pujcujeme na svatby – zato kdybyste u nas koupil fotoaparat nebo film, tak si muzete byt jisty, ze mame ty nejhezci fotky a nejpresnejsi popisky ze vsech ;)
Krasny vecer!
Michal -
- Srozumitelné pokyny
- Informace
- Filmy nejsou vyvolané v tak dobré kvalitě jako bývaly dříve
Reakce obchodu Polagraph
Dobry den, dekujeme za reakci! Napisete mi prosim konkretne, co bylo spatne? Pokud se stalo, ze nam neco uniklo, radi vas film preskenujeme. Klidne mi prosim napiste vice info na [email protected], budu moc rad za jakekoliv postrehy, co muzeme vylepsit. Hezky den, Michal
- Přehledný web
- Sortiment
Nakupuji zde pravidelně, jediný nedostatek, na který jsem zatím přišel, je nepropojení aplikace pro tisk fotek a eshopu. Pokud si dáte tisknout fotky tak v historii (objednávkách) eshopu to neuvidíte... Jinak bez problémů.
Reakce obchodu Polagraph
Dekujeme za zpetnou vazbu! Na propojeni aplikaci makame a doufam, ze se nam to v dohledne dobe podari :)
- Skvelé pacovníky, super servis
- Rychlá práce
- kvalitní sken a tisk fotek
- rychlá příprava
- venkovní schránka
- Rychlost doručení
- Komunikace
Kluci z Polagraphu jsou ti největší odborníci a nadšenci na analogovou a instantní fotografii a velmi rádi Vám poradí.
Dekujeme, Zdenku!
- Super služba na vyvolání a skenování kinofilmů a svitkových filmů.
Super komunikace, bleskové odeslání.
- Rychlost, velký výběr a možnost vyvolání fotek. Pro začínajícího fotografa ideál :)
- Příjemná obsluha
- Umístnění prodejny