Podtacky došly vporadku, ale jsou tak tenké, že se jako podtacek absolutně nehodí!!! Vaše fotky na e-shopu jsou zavádějící...
Reakce obchodu PokojovaDekorace.cz
Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu a je nám líto, že podtácky nesplnily vaše očekávání. Na e-shopu uvádíme, že tloušťka materiálu je 2 mm. Naše technologie však zajišťuje, že i při této tloušťce jsou podtácky extrémně mechanicky odolné. Tenký design navíc přispívá ke stabilitě sklenic a šálků, které se při položení na hranu nepřevrací. Chápeme, že může být běžné očekávat tlustší podtácky od jiných výrobců, ale u nás jde o unikátní vlastnost díky pokročilé výrobní technologii. Věříme, že si podtácky přesto oblíbíte. Děkujeme za pochopení.
Zaplacená zásilka po 10 dnech dosud nedorazila. Od 2.12. je v Nučicích a za 6 dnů nedošla do Prahy do odborného místa. Od zaplacení zásilky uteko 11 dnů a kde nic, tu nic.
Reakce obchodu PokojovaDekorace.cz
bohužel náš obchod neovlivní kvalitu doručování zvolené přepravní služby. Zásilkovna má jako každým rokem před Vánocemi problém s doručováním. Doručení Vaší zásilky do výdejního místa jsme již urgovali.
Objednávka byla vytvořena 29.11. 2022. Vyřízená včetně předání zvolenému přepravci 1. 12. 2022. Všechny zákazníky ihned po předání objednávky dopravci informujeme e-mailem. Pokud zásilka nedorazí do 3 dnů je nejlepší nás kontaktovat.
Pěkný den
L. Robotková
za eshop pokojovadekorace.cz -
Spokojná s nálepkou aj veľkosťou, dodaním aj rýchle dodanie
objednala jsem si prostirani motivem ruží barva zelená byla rozmazaná
Reakce obchodu PokojovaDekorace.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, je nám líto, že jste nebyla zcela spokojená.
Prosím kontaktujte nás na e-mail [email protected]. Budeme situaci
společně řešit.
Pěkný den -
- Obchod ihned upozornuje, ze dorazila objednavka, ale neeviduji platbu (nasledne jsem tak zjistila, ze jsem se omylem upsala v cisle uctu)
- Obchod od uhrazeni pred tydnem vubec nekomunikuje...zda platbu prijali, zda objednavku odesilaji...
Zaplaceni si hlidaji, ale zbozi si musite ohlidat sami...
Reakce obchodu PokojovaDekorace.cz
pokud si zákazník zvolí platbu předem, pak čekáme až platba dorazí na náš účet a potom zboží expedujeme,
tak jak je to obvyklé. Pokud zákazník opíše špatně číslo našeho účtu není to naše chyba.
25.11. jsme Vás upozorňovali sms zprávou i emailem, že nám platba nedorazila.
Robotková
pokojovadekorace.cz -
Nakupovala jsem zde poprve. Takze posuzuji pouze podle jednoho produktu. Jsem zklamana. Objednavali jsme detem do pokojiku samolepku strom. Uz pri lepeni jsem mela pochyby o kvalite a nepletla jsem se. Je to nalepene 2 dny a ja nedelam nic jineho nez chodim kolem a vecne prilepuju odlepene listecky. Mame to nalepene na sadrokartonu, takze v tom by problem byt nemel.
Objednali jsme si dětské prostírání po předchozí telefonické konzultaci a byli jsme ubezpečeny, že prostírání je kvalitní, ze silného a ohybného materiálu. Opak je pravdou, budeme rádi, když prostírání vydrží alespoň jeden školní rok. Kvalita rozhodně neodpovídá ceně!!! :-(
Reakce obchodu PokojovaDekorace.cz
Vážená paní učitelko, nevím, jaké byly Vaše představy, ale naše prostírání je vyrobeno z odolného, trvanlivého a ohebného materiálu s textilní mřížkou. Síla je uvedena v našem e-shopu, silnější prostírání by způsobovalo vratkost sklenic. Prostírání máme otestováno dvouletým každodenním používáním a i po této době nejeví žádné opotřebení. Barvy pro tisk jsou ekologické s atestem zdravotní nezávadnosti pro děti. Za dobu prodeje nemáme žádné negativní reakce od mateřských školek, kam jsme prostírání také dodávali. Mrzí nás, že jste výrobek odsoudila hned při vybalení.
Děkujeme, tým Pokojovadekorace.cz -
- zboží (plakát) byl částečně poškozen
zboží (plakát) byl částečně poškozen
- Výběrv pohodlí domova
- S první objednávkou jsem byl velice spokojený ale tato se moc nepovedla.Kraje oblečení jsou rozpité a oběvují se tam kazy které na fotografii nejsou.Ve vlasech divné tečky.
Myslím,že je to dobrý obchod ale nesmí se tolik spěchat protože pak je to na úkor kvality.V tomto obchodě jsem nakoupil protože jsem měl dobré zkušenosti.Teď se to trochu pokazilo.
Reakce obchodu PokojovaDekorace.cz
Dobrý den, jednalo se o tisk z vlastní fotografie. V korekci návrhu, kterou pokaždé posíláme jsme upozorňovali na špatnou kvalitu zaslané podkladní fotografie pro tak velký formát tisku. Kvalitu jsme ohodnotili číslem 8 na stupnici od 1 - 10. Nejlepší je č.1. Takže zákazník byl předem o tomto nedostatku informován.
Děkujeme. Tým e-shopu pokojovadekorace.cz -
- Objednala jsem si zrcadlově převrátit a přišlo mi to NAOPAK!!!
Reakce obchodu PokojovaDekorace.cz
Dobrý den, samozřejmě pokud náš pracovník přehlédnul požadavek - zrcadlově převrátit, zboží zdarma vyměníme, stačí poslat email s fotografií nebo zavolat na kontaktní telefon. Robotková