Přihlásit se a přidat recenzi

• je rychlý

Jsme rádi,že jsme mohli sprchový kout opět zprovoznit.Děkujeme,že nám pán u telefonu poradil.

• komunikace
    • rychlost odeslání zboží

Tohle je v pohodě e-shop. Jednotlivé kroky jsou komunikovány e-mailem a zásilka je odeslána de facto ihned (pochopitelně pokud je zboží skladem).

velmi ochotní zaměstnanci

• Neuvěřitelně rychlé vyřízení, ráno jsem objednala a druhý den mi zboží došlo.

Dobrý den,po objednání mi za 2 dny byla zakázka doručena

• dobrá cena

• Dodáno druhý den,takže super.

Jednání dobré , zboží zatím nebošlo.

• nekompetentní obsluha e-shopu
    • neochota řešit vzniklý problém na straně e-shopu

Obchod bez jakékoliv domluvy se zákazníkem ai změnil způsob dopravy a objednávku poslal přes Zásilkovnu. Na objednávce jsme měli poznámku, že dodání spěchá. Jaké to bylo překvapení, když objednávka byla dodána na adresu Zásilkovny na druhé straně republiky než jaká byla námi uvedená dodací adresa. Kolečka jsme měli na opravu sprchového koutu do pronajímaného apartmánu do kterého měli za 2 dny dorazit hosté. S obsluhou jsme okamžitě problém řešili po telefonu. První telefonát, že se ozvou do 30 minut. Nikdo se neozval. Po hodině jsme se opět dovolali. Obsluha e-shopu neochotná situaci řešit. Vysvětlovali jsme situaci s nutností kolečka doručit než nám dorazí hosté, bez jakéhokoliv pochopení a iniciativy problém řešit. Očekával jsem alespoň kompenzaci formou slevy, nebo vrácení platby za dopravu - nic. Nekompetentní a neochotná obsluha e-shopu.

Negativní hodnocení od ubytovaných hostů přenáším na nekompetentní obsluhu tohoto e-shopu a dále NEDOPORUČUJI.

Úžasný obchod, neskutečně rychle reagují, ochotní, rádi se vším poradí.

• Má zboží, které jsem (v mém případě) jinde nesehanal.
    • Dobrá kvalita zakoupeného zboží.
    • I když při vyřizování objednávky došlo k jistým problémům, obchod problémy aktivně řešil a nakonec vše bylo v pořádku.

vynikající....

• výběr koleček

Rychlé vyřízení

• Rychlost vyřízení

Rychlost dodání

Objednané zboží přišlo za týden, super popsané rozměry v nabídce , takže objednané dle potřeby a v pořádku.

• Široká ponuka koliesok
    • Detailné technické informácie o rozmeroch