zatím uplynul týden a zboží nemám
Zboží jsem zaplatila 12.6.2023. Od 15.6.2023 ho začala Zásilkovna doručovat v rámci Prahy. Dnes je 19.6.2023 a zboží je pořád ve stavu doručování, vůbec nic se za 5 dnů doručování po Praze nezměnilo. Obchodník ani zásilkovna mi na email neodpověděli, je jim to zjevně jedno. Dodavatel Pohodlná obuv NIKDY VÍC.
- zboží bylo opět vadné a velké problémy s vracením peněz
Když chcete zboží,reagují okamžitě po zaplacení,když zboží vrátíte,převezmou ho a nereagují ani na třetínžádost o vráceníí peněz za zboží,které převzali
- rychlé doručení zboží
- Zboží jsem objednala na "e obuv", přišlo mi z Pohodlné obuvi, kde jsou výrazně nevýhodné a odlišné podmínky pro návrat produktu. Nebyla jsem na toto předem upozorněna, je to pro mne komplikace, protože jsem v současné době nemocná a nevím, jestli časově zvládnu jeden pár bot vrátit. Pokud jsem dobře pochopila vaše Obchodní podmínky, lhůta je 7 dní, v " e obuv" je to dní 100 , proto jsem si tento e - shop vybrala. Pro mne velmi nekorektní jednání.
Rychlé dodání zboží, kvalita zboží spíše průměrná, podmínky pro návrat zboží, pokud jsem dobře pochopila, pouhých 7 dní.
Reakce obchodu Pohodlná-obuv.cz
-není možné dodat objednávku firmy E-obuv firmou Pohodlná obuv
-7 dní rezervujeme objednávky
- lhůta na vrácení zboží je 14 dnů
- po telefonické dohodě je možné zákazníkům vyhovět - již se tak mnohokrát stalo
Mrzí nás Vaše nespokojenost -
- Obchod je v pohodě. Zboží jsem na internetu neodhadla, pantofle jsou těžké a neohrabané.
Zaslána jiná velikost, než jsem objednala. Akorát starosti s vracením zboží.
Reakce obchodu Pohodlná-obuv.cz
ano udělali jsme chybu a omlouváme se.
Samozřejmě všechny náklady spojené se zasíláním zboží uhradíme.
Přeji hezký den